Nem megdöbbentő hogy naponta sz3mbe talalkozhatsz emberekkel akik a gyk-s kerdeseidre válaszolnak?
5: "A valóságban meg így meghúzza magát :D"
Soha nem tudhatod, érhetnek még meglepetések. Van az a bizonyos mézesmadzag és vannak akik másképp használják, de mire a magadfajtának ez leesik...
Magamfajtának, ez olyan bájos, mesélj még a magamfajtákról :)
Szóval attól ha valaki teszem azt kikattanhat élőben is ahogy itt is örjöng, az általában még ugyanúgy meghúzza magát sokszor élőben is. Az esetek legnagyobb felében. Meg azért többnyire akik itt frusztráltan dühöngenek, azokat az életben éri frusztráció, amit ott helyben nem tudnak kezelni a körülmények miatt. És azért jönnek ide kiadni dühöngve. Akad kivétel is, de az a ritkább.
Na mesélj nekünk tudatlanoknak a mézesmadzagról! Ez az egy ami érdeklődésre adhat okot a kommentedben, bár gyanítom csak vmi értelmetlenségre fogod kihúzni ezt is.
"Ez az egy ami érdeklődésre adhat okot a kommentedben, bár gyanítom csak vmi értelmetlenségre fogod kihúzni ezt is."
Akkor minek vitázzunk több kommenten keresztül, ha már most evidensnek tartod, hogy értelmetlenség lesz a vége?
Na pá!
Te kezdtél passzív agresszív kötekedésbe, és a másikat minősítésbe minden ok nélkül. Szóval ezt én is kérdezhetném tőled. Amúgy nyugi én már nem vitáznék oldalakon át, az én életemben minden frankó jelenleg :)
Pápá!
Ps: Holnap a buszon emlékezz az 5-ös kommentemre, talán kicsit jobb kedvre derülsz máris.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!