Miért van kihalva ennyire a GYK oldala?
Egyébként meglepő, de régebben sem voltak több válaszok. Egy oldal a felnőtt kapcsolatokból az oldal fénykorából. Csak úgy találomra ütöttem be az oldal számát:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__oldal..
Alig van 10 feletti válasz.
Az 5-10 teljesen rendben van, ha nem valami véleménykérdés hanem valóban megválaszolós. És ahogy a 4-es is mondja, általában ami afölött van, ott legtöbbször már nagyban folyik a vita és személyeskedés, attól annyi. Meg aztán vannak a direkt provokatív, összeugrasztós kérdések ahol lazán 100 fölé szökik a kommentek mennyisége. Bár ezeket rutinos ember idővel már a címből kiszúrja, főleg ha ismeri 1-1 alkategória tipikus troll triggerjeit.
A kihalást én inkább a kérdések mennyiségének csökkenésében látom. Mert az tényleg mintha valós lenne. Ha erre járna a kérdésszámló 5 pipás statisztikus ember, akkor kérlek írd meg nekünk mi a decemberi és főleg januári helyzet eddig!
Trollok főleg szerintem is.
Meg a panaszkodós kérdésekre, régen együttérzéssel válaszoltak. Ma azt kritizálják aki panaszkodik, meg hülyézik, lúzerezik.
#5:
aktivitás (7 nap után törlődik a kép):
felső grafikon: indulás óta eltelt idő (metszéspont mutatja, hogy a jelenlegi kérdésszám a 2009-es időszakkal egyező, a válaszok száma háromszoros); alsó grafikon: elmúlt 2 év részletesen. A két mélypont mindig a karácsony, az utána lévő felívelés a téli szünet, ami az év során mindig egyre lejjebb skálázódik (piros trendvonal: átlag, 2 év alatt napi átlag 14 ezer válaszból 10 ezer lett, napi átlag 1600 kérdésből 1200). A 2022-es gödör a nyári és téli szünet közötti alacsonyabb aktivitás, ami 2023-ban már jelen sem volt (nyáron sem használták az oldalt, folyamatosan csökkent a kiugrás helyett).
#8 Menők ezek a statisztikák, köszönjük hogy csinálod nekünk!
Én úgy látom mintha 2020 kb közepétől lenne egy érdekes trendváltozás. Tehát a kérdések csökkennek folyamat ez tendencia, de az arra adott válaszok száma onnantól megugrik. Ez az időszak a lockdown volt már talán, meg a vírussal kapcsolatos, sokszor ellentmondásos feszült időszak. Szerintem itt volt az, hogy sokan össze vissza vitáztak egymással már, és maradt ez a trend, a feszültség egy új szintjét megugorva. Megosztó troll kérdések, veszekedések és a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!