Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Itt a Gyakorikérdéseken miért...

Itt a Gyakorikérdéseken miért nem lehet a hozzászólásokat szerkeszteni?

Figyelt kérdés
Fel lenne tűntetve a hozzászóláson, hogy módosítva volt és meg is lehetne nézni az eredeti szöveget. Olyan rossz látni amikor bent marad egy elgépelés vagy valami hasonló hiba... Legtöbb fórumon van lehetőség szerkeszteni.
2023. dec. 24. 16:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
#10 a fejlesztők részéről volt igény, erre nincs, és fizetőképes kereslet sincs rá. ha nem érted hogy ez mit jelent, hát tegyél fel róla egy kérdést. :)
2023. dec. 24. 16:40
 12/21 anonim ***** válasza:
65%

"ettöl kezdve értelmetlen lenne a többiek reakciója az adott választra."

ez egyébként nem érv mivel az oldal szabályzata alapján nem a válaszokra kell reagálnod hanem a kérdésre válaszolnod. ;)

2023. dec. 24. 16:42
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Minden elírás kijavítható még a beküldés előtt, csak vissza kell olvasnod és javítanod. Akkor küldd be a szöveget, ha minden benne van amit közölni akartál, érthető mit szeretnél megtudni, és nincsenek benne nem szándékos hibák.

Te is 4 perc alatt 4 különböző üzenetet írtál meg és küldtél be, amiben még hibázás is van. Egészen biztos, hogy egyiket sem olvastad vissza, már csak utólag, és utána szabadkozni kell hogy megint hibáztál és az oldal a hibás, hogy nem lehet javítani. Pedig te hibáztál, amikor nem olvastad el, javítottad ki, és nem voltál hajlandó 1 db válaszban összeszedni és leírni a gondolataidat, helyette négyszeresen floodolsz.

2023. dec. 24. 17:19
 14/21 A kérdező kommentje:
Mert utólag jut eszembe még az a gondolat. Azt is milyen jó lett volna egy üzenetbe összefűzni, nem? Az Én hibám, nem okoltam az oldalt? Megmutatod, hogy hol okoltam volna az oldalt? Én csak kérdést tettem fel, hogy ezen az oldalon hogy-hogy nincs erre lehetőség, miközben rengeteg más oldalakon-fórumokon meg már évtizedek óta létező dolog a szerkesztés, a szerkesztett üzenet megjelőlése és esetleg az eredeti üzenet megtekintése is. Számomra felhasználóbarátabb lenne ez az oldal.
2023. dec. 24. 17:26
 15/21 anonim válasza:
Amikor előálltak az új témával, design-al, annyira ki voltak akadva az emberek és csak fikázták az oldalt, hogy szerintem azóta úgy vannak vele hogy bassza meg mindenki, marad az oldal úgy ahogy van.
2023. dec. 24. 18:35
 16/21 anonim ***** válasza:

Jó ez így!

Elküldés előtt elolvasod és javítod.

A gyagyás akárhányszor olvassa és nézi át, úgysem fogja látni mit írt rosszul amikor még a nevét sem tudja helyesen leírni.

És amúgy is az élő beszédben sem lehet visszavonni a kimondott szavakat.

2023. dec. 24. 22:49
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha valamit nagyon elírsz és utána észreveszed akkor rögtön egy új válaszként elküldheted javítva, nem láttam még hogy ezért bárkinek is szóltak volna.
2023. dec. 25. 02:35
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
De minek kellene ilyen funkció? Egyszer átgondolod, mit akarsz írni, leírod, átnézed és kész.
2023. dec. 25. 22:35
 19/21 A kérdező kommentje:
Kérdezd a Youtube-t meg a Facebookot! Biztos hülyeség, azért csinálták, meg a több másik oldal is. Azért például mert van, hogy később, az üzenet elküldése után 2-3 másodperccel jut eszembe egy újabb gondolat, vagy átsuhant a szemem egy elíráson, vagy akármi. Én figyelmetlen vagyok és tétósak a gondolatom, Nekem például tök jó lenne az utólagos javítás lehetősége. Elhiszem, hogy Ti mindig pedánsak vagytok üzenetírás elküldésekor, nyilván nem Titeket célozna meg az oldalnak ez az új lehetősége, hanem az olyan nyomorékoknak jönne ez jól, mint amilyen Én vagyok.
2023. dec. 26. 11:54
 20/21 anonim ***** válasza:

A közösségi oldalak kommentjének semmi jelentősége nincs, csak szájtépés, el sem olvassa az emberek többsége.

Itt az egész rendszer arra van alapozva, hogy arra a kérdésre válaszolsz amit feltettek, nem amit pár percen belül az ellenkezőjére írnak át szórakozásból. Utána ott marad a te válaszod egy másik kérdésre (mert még az ott volt amikor megírtad), majd te kapod a lehúzást, hogy hülyeségeket beszélsz. Csak konfliktust generálna egy ilyen lehetőség, és sokan szándékosan élnének vissza vele.

2023. dec. 26. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!