Miért használjátok a gyakori kérdéseket?
Elsődleges célom a közvéleménykutatás. Azaz adott egy élethelyzet, egy szituáció, nem minden esetben vagyok biztos abban, hogy csak az én nézőpontom jó, így kíváncsi vagyok más személyiségek véleményére is, hátha a magam hasznára tudom fordítani.
Másodsorban pedig én is szeretek afféle 'second opinion' lenni, azaz segítő szándékkal válaszokat írni. Akár szakmai infókban, vagy gyakorlati tapasztalatok megosztásával. Lelki, etikai dolgokban is szívesen elmondom a véleményemet mindig kihangsúlyozva, hogy az csak egy vélemény, nem én viselem a bölcsek kövét.
Amire viszont kényesen ügyelek, hogy ne legyek bántó. Én sem szeretem, amikor lelki nyomorultak szemetelik tele a kérdésemet frusztrált és ellenségkomplexusos hülyeségeikkel, így én is ügyelek arra, hogy ne tűnjenek a bejegyzéseim kioktatónak, bántónak.
F51, de a lényeg, hogy 2006-óta gyakorizom, tehát 34 évesen ismertem meg a platformot.
Ráérek, unaloműzés és talán tudok segíteni picit egy-egy kérdésben.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!