Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Törölt válaszaim száma 7%, ez...

Törölt válaszaim száma 7%, ez jónak számít?

Figyelt kérdés
2023. dec. 8. 15:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
A neved mellett rányomsz a számra
2023. dec. 8. 17:50
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Jé, tényleg. Köszi. Nekem csak 1%
2023. dec. 8. 18:52
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

" Engem egy mosómedve és egy hód keverékére emlékeztetett, így ezt a választ adtam. "

Ez a típusú frappáns, vicceskedő, de haszontalan választ adó enyhe trollkodás elhúzható egy ideig, de minél több hasonló választ írsz, egy idő után nem fogják tolerálni, és tiltanak. A 7% magas. Ha ezt aktívan csinálod és jelenteni kezdik, még idén bannolnak.

2023. dec. 8. 21:33
 14/25 anonim ***** válasza:
Elég magas, 5-ös szint feltétele pl 3% maximum.
2023. dec. 9. 00:17
 15/25 anonim ***** válasza:
28%
Attól függ. Ha arra hajtasz, hogy minél több legyen, akkor jónak számít. Még nekem is csak 2%, pedig a feministák és a liberálisok szorgosan jelentgetik a (szabályzatba amúgy nem ütköző, csak nekik nem tetsző) válaszaimat.
2023. dec. 9. 12:01
 16/25 anonim ***** válasza:
#3 kedves Kerdezo volnal olyan kedves hogy belinkeled ezt?
2023. dec. 9. 12:54
 17/25 anonim ***** válasza:
46%
Nekem 25%.
2023. dec. 9. 18:04
 18/25 anonim ***** válasza:

Nekem is 1%.

Bár néha néha becsúszik egy törölt kérdés, próbálok odafigyelni. Régebben trollkodtam is, így korlátozták a régi fiókom, mert sorozatosan törltek utánam.

2023. dec. 9. 22:41
 19/25 anonim ***** válasza:

Hát elég rossz.

Azt a kutyás dolgot nem igazán értem de jó nagy bnnkó lehetsz ha ennyire sokan lepontoztak. Figyelj itt pont az a lényeg ami a világban is. Attól még hogy ez anonim ugyanúgy nem mondhatod ki amit gondolsz mert sokan utalni fognak erte! Nem lehetsz sértő. Szerinted érdekelt valakit hogy hódra emlékeztet az a kutya? Nem mert nem a kérdésre válaszoltál!

Elég rosszul áll a szénád, veled vagyok lélekben

2023. dec. 10. 12:31
 20/25 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, példáznál még párat a törölt válaszaid közül? Ezen a hód mosómedve dolgon besírtam, annyira sz.r :D

Te nem troll vagy, annál sokkal különlegesebb!!

2023. dec. 10. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!