Törölt válaszaim száma 7%, ez jónak számít?
" Engem egy mosómedve és egy hód keverékére emlékeztetett, így ezt a választ adtam. "
Ez a típusú frappáns, vicceskedő, de haszontalan választ adó enyhe trollkodás elhúzható egy ideig, de minél több hasonló választ írsz, egy idő után nem fogják tolerálni, és tiltanak. A 7% magas. Ha ezt aktívan csinálod és jelenteni kezdik, még idén bannolnak.
Nekem is 1%.
Bár néha néha becsúszik egy törölt kérdés, próbálok odafigyelni. Régebben trollkodtam is, így korlátozták a régi fiókom, mert sorozatosan törltek utánam.
Hát elég rossz.
Azt a kutyás dolgot nem igazán értem de jó nagy bnnkó lehetsz ha ennyire sokan lepontoztak. Figyelj itt pont az a lényeg ami a világban is. Attól még hogy ez anonim ugyanúgy nem mondhatod ki amit gondolsz mert sokan utalni fognak erte! Nem lehetsz sértő. Szerinted érdekelt valakit hogy hódra emlékeztet az a kutya? Nem mert nem a kérdésre válaszoltál!
Elég rosszul áll a szénád, veled vagyok lélekben
Kérdező, példáznál még párat a törölt válaszaid közül? Ezen a hód mosómedve dolgon besírtam, annyira sz.r :D
Te nem troll vagy, annál sokkal különlegesebb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!