Hogyan tudok ide feltölteni tesztről képet?
A képfeltöltés.hu-ra már feltettem. Mi a teendőm, hogy ide tudja feltenni és meg tudjátok nézni?
Köszi a segítséget!
Ahová írod be fennt a szöveget, (pl. www.gyakorikerdesek.hu) ott megjelenik egy hosszú link az ki jelölöd,(jobb klikk, másolás , vagy CTRL+C(egyszerre lenyomod a kettőt) és ide beilleszted(Jobb klikk beillesztés)vagy (CTRL+V egyszerre)
:D Remélem érthető voltam, ha nem szólj és megpróbálom valahogy másképpen elmagyarázni:D
13/L
A kérdésem az lenn:
Október 10-én volt menzim, 14-ig tartott. Ma, 18-án barnás vérzésem, erős folyásszerűm van, már a 2. tisztaságit használtam el, nagyon sötét színű. Már 7. hónapja próbálkozunk a babával, eddig sikertelenül. Általában a 14. napon szokott lenni az ovum, szokott fájni a hasam, megérzem. Ma viszont elkezdtem barnázni, és nagyon megijedtem. A mostani időszakunk elég stresszes, gondolom biztosan felborította a ciklusomat, vagyis remélem és nem komolyabb bajom van. A tesztem a menzikor negatív volt. Vettem ovutesztet ebben a hónapban, gondoltam kipróbáljuk, hátha most összejön. Most 16.00 órakor csináltam egy ovutesztet, kíváncsi voltam ez a barnázás lehet-e attól. És ez lett. A T csík majdnem erősebb, mint a C, vagyis erős pozitív, ugye? Most akkor ovum lehet? Nagyon kicsit fáj a hasam, szinte alig érzem. De vérezni, barnázni nem szoktam ovukor. Szerintetek mi lehet? Próbálkozzunk esetleg ma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!