Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogyan tudok ide feltölteni...

Hogyan tudok ide feltölteni tesztről képet?

Figyelt kérdés

A képfeltöltés.hu-ra már feltettem. Mi a teendőm, hogy ide tudja feltenni és meg tudjátok nézni?

Köszi a segítséget!

2010. okt. 18. 16:12
1 2
 1/11 anonim válasza:
Bemásolod ide azt a linket.
2010. okt. 18. 16:18
 2/11 A kérdező kommentje:
Jó, de hogyan kell bemásolni? A jobb oldalon van egy felsorolás, ott kell valamelyikre rámenni? Vagy mit kell kijelölni?
2010. okt. 18. 16:23
 3/11 anonim válasza:
100%

Ahová írod be fennt a szöveget, (pl. www.gyakorikerdesek.hu) ott megjelenik egy hosszú link az ki jelölöd,(jobb klikk, másolás , vagy CTRL+C(egyszerre lenyomod a kettőt) és ide beilleszted(Jobb klikk beillesztés)vagy (CTRL+V egyszerre)

:D Remélem érthető voltam, ha nem szólj és megpróbálom valahogy másképpen elmagyarázni:D

13/L

2010. okt. 18. 16:27
 4/11 anonim válasza:
rámész a képre és fönt a böngészönél van a a cím!azt kijelölöd jobb oldali katt az egérrel (másolás) a kommentbe meg ismét jobb katt és beillesztés!! és akkor megjelenik a link! pl : http:/www.kepfeltoltes... stb
2010. okt. 18. 16:28
 5/11 A kérdező kommentje:

[link]

Ez így jó?

Ha meg tudjátok nézni még egyet felteszek és leírom, hogy mi is a kérdésem.

2010. okt. 18. 16:32
 6/11 anonim ***** válasza:
igen, jó :)
2010. okt. 18. 16:35
 7/11 anonim válasza:
Igen, így jó:)
2010. okt. 18. 16:36
 8/11 A kérdező kommentje:

[link]

A kérdésem az lenn:

Október 10-én volt menzim, 14-ig tartott. Ma, 18-án barnás vérzésem, erős folyásszerűm van, már a 2. tisztaságit használtam el, nagyon sötét színű. Már 7. hónapja próbálkozunk a babával, eddig sikertelenül. Általában a 14. napon szokott lenni az ovum, szokott fájni a hasam, megérzem. Ma viszont elkezdtem barnázni, és nagyon megijedtem. A mostani időszakunk elég stresszes, gondolom biztosan felborította a ciklusomat, vagyis remélem és nem komolyabb bajom van. A tesztem a menzikor negatív volt. Vettem ovutesztet ebben a hónapban, gondoltam kipróbáljuk, hátha most összejön. Most 16.00 órakor csináltam egy ovutesztet, kíváncsi voltam ez a barnázás lehet-e attól. És ez lett. A T csík majdnem erősebb, mint a C, vagyis erős pozitív, ugye? Most akkor ovum lehet? Nagyon kicsit fáj a hasam, szinte alig érzem. De vérezni, barnázni nem szoktam ovukor. Szerintetek mi lehet? Próbálkozzunk esetleg ma?

2010. okt. 18. 16:37
 9/11 A kérdező kommentje:
2010. okt. 18. 16:44
 10/11 anonim válasza:
Szerintem ovu!!Próba cseresznye! :D
2010. okt. 18. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!