Miért van ennyi frusztrált gyk-n?
Figyelt kérdés
Sok felhasználó veri magát a kérdések alatt, és frusztráció árad belőlük. Miért van ennyi sérült ember ezen a fórumon? Redditen is vannak frusztrált véglények, először azt hittem, ott kevesebben, de mégis sokan vannak ott is. Mi az oka ennek?2023. okt. 1. 12:25
11/14 anonim válasza:
Akkor bizonyára azt is látnod kellett volna, hogy mondtam van maximum 4-5 incel "provokátor". Ők kérdéseket ismételnek, siránkoznak, ti odamentek, rommá savazzátok és gyalázzátok őket (ami mellesleg szabályellenes de most ettől tekintsünk el), rommá pontozzátok, és ennyivel véget kéne érjen. Ehelyett ottvagytok már az összes normál ottani kérdésben is vagy ötször annyian, férfiakat gyalázva és lepontozgatva a teljesen normális véleményüket, kiforgatva mindent, és hazudozva. És mindezt az incelekre kenve. Meg a normális kérdezőket is megpróbálva tévútra vinni, hogy a nő azonnal kukázza a párját akár a legkisebb félreértésre, véletlen se megbeszéljék a problémát hanem összszídni a férfiakat ott is hazugságokkal. Meg hogy igyon bulizzon r!banckodjon nyugodtan a nő, az neki jár, és ezeket pontozátok fel meg osszátok folyamat tanácsnak. Nekem is ezért "akadt be" a lemez azóta, bármilyen kellemetlen is számotokra a realitás. Talán nem kellett volna folyamat gyűlölködni, kötekedni meg lepontozni mindenki mást is, aki nem női válaszoló odaát, vagy aki nem pártolja ezt a fajta szélsőséges elmebajt. A többi már csak következmény.
12/14 anonim válasza:
A "folyamat" szó nem azt jelenti, ahogy használod ("folyamatosan" helyett). A többi része szóra sem érdemes hiszti. Nem tudom kinek címezted a többes számú személyeskedést, de félrement.
13/14 anonim válasza:
Ennyit tudtok. Szóhasználatba és személybe belekötni a tartalom helyett, plusz ez a fajta nagyképű ki ha én nem érzelmi kamuérvelés, és kinyilatkoztatás. Rendkívül ovodás és gagyi stílus. És hiába pontozod le, itt és most nem lesztek többen. Mellesleg ritka szánalmas és hazug ahogy letagadod, bárki megteheti hogy átnéz abba a kategóriába, random 10 kérdést megnyit, és látni fogja ezt a fajta agresszív elmebajt amiről az eredeti kommentem szólt.
Arról nem is beszélve, hogy én a kérdéshez szóltam hozzá. Te pedig baromira nem, hanem szokás szerint megjelentél kötekedni másokkal. Beszédes ez is.
14/14 Darius- válasza:
9-Szerintem a 9-nek igaza van, a családi problémák részben -a másikat nem nézem- sokszor témától eltérő módon megy a férfiak gyalázása. Ez feltűnt nekem is, ebből arra következtetek, hogy sok itt az elcseszett párkapcsolatban élő, akik leértékelik a férfi válaszolók kommentjeit. De mivel engem ez nem érdekel, maradok névvel és nem anonim módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!