Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van az hogy valaki...

Miért van az hogy valaki káromkodik egy kérdésnél rá szólsz és még téged törölnek helyette?

Figyelt kérdés
2023. szept. 28. 00:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Gondolom nem a megfelelő szóhasználattal írtad le és/vagy idéztél privát üzenetből ami ugye tilos.
2023. okt. 15. 12:12
 12/17 anonim ***** válasza:
51%
7: Szemét hazugság amikor az "oldal szabályzatára" hivatkoznak, amikor valójában egyszerű szavazás alapján törlödnek a kérdések, válaszok. Ha elegen szavaznak ott felkiáltojelnél a törlésre, akkor törlödik.
2023. okt. 15. 22:22
 13/17 anonim ***** válasza:

14: Megnyugtatlak, hogy van mikor rányomsz és kapsz egy üzenetet, hogy " a kérdést/választ már látta moderátor, ezért nem jelentheted, de persze mi is tévedhetünk, ha így gondolod írj az xyz mail címre "

Szóval ez pontosan azt jelenti, hogy ha soka jelentgetnek valamit, attól még nem biztos, hogy törölni is fogják ha nem emgy szabályzat ellen, csak kikapcsolják a jelentési lehetőséget.

2023. okt. 15. 22:42
 14/17 anonim ***** válasza:
51%

15: Sok százszor láttam már, hogy bármiféle ok nélkül töröltek hozzászolásokat.

Vagy ha nekem írja, hogy meg nem engedett szavakat használtam kérdésben, hozzászolásban, akkor sem derül ki sohasem hogy mik azok a szavak. Ezért biztos, hogy csak a szavazás alapján törlik. Sokszor volt, hogy törölték a hozzászolásomat, de rögtön beírtam újra, és másodszorra már nem törölték. Tehát nem a szöveggel volt a probléma, mert akkor a kereső azt is jelezte volna. Hanem csak a szavazás alapján törölték, és másodszorra már nem kapott elég szavazatot.

Tegnap is írtam egy kérdést, amít rögtön töröltek. Utánna szószerint ugyanazt másodszorra is kíirtam, és nem törölték, és már érkezett rá 20-30 hozzászolás. Ez nem kivételes, hanem rengetegszer így történik.

2023. okt. 16. 00:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Pedig valami oka biztos hogy volt, vagy épp a szavakban, megfogalmazásban biztos hogy nem egyezik meg grammra.
2023. okt. 16. 10:45
 16/17 anonim ***** válasza:
75%
Mint mondtam, szó szerint ugyan azt a kérdést írtam ki, mert el volt mentve, és egyszerűen csak ctrl-insert, shift-inserttel visszamásoltam. Ezért biztos vagyok benne, hogy nem "szabályok" alapján megy a törlés, hanem tetszés-nem tetszés alapján, vagyis a szavazatok vélemények alapján.
2023. okt. 16. 17:20
 17/17 anonim ***** válasza:
6%

Az utolsó hozzászolásom amít töröltek, így hangzott:"A valóságot a tényeket írtam le, te pedig nevetséges gyermeteg téveszméket hangoztatsz."

Ennyi volt, és TÖRÖLTÉK.

KIZÁRT hogy ebbe bármilyen értelmes valós szabály alapján belelehetne kötni. Tehát egyértelmű, hogy nem valamilyen szabálysértés miatt törölnek, hanem szavazás alapján megy a törlés. De lehet hogy véletlenűl törlődnek a hozzászolások, mert szar a rendszerük.

2023. okt. 17. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!