Miért pontoznak le olyan kérdésekre adott válaszokat is, mint pl. "kinek milyen volt a tavalyi év"?
Figyelt kérdés
Ezt nem értem.2009. jan. 1. 13:53
1/5 anonim válasza:
Mert hülyék. Nem kell velük foglalkozni. Ha ez Nekik jól esik... Én elolvastam a válaszokat, mindet zöld kezecskével illettem, és végül válaszoltam a kérdésre : )
Szval a kérdésed szerintem Én sem fogom megérteni...
Nani
2/5 anonim válasza:
Az ilyeneket olyanok pontozzák le, akiket remélhetőleg önértékelési zavarral kezelnek pszichiátrián (de legalábbis oda valók), és ez az egyetlen örömük az életben.
Magyarán hülyék.
3/5 anonim válasza:
Mert akinek szar volt az év, az lepontozza, akinek jó volt.
4/5 anonim válasza:
Nekem xar volt a tavalyi év, de volt benne némi jó is, csak nem ugyanonnan kaptam a jót, mint a rosszat, mégse pontoztam le azokat, akiknek jó volt. Na mindegy...
5/5 A kérdező kommentje:
én ált mindenhol zöld kezet nyomok mert szerintem azt a kérdés feltevőjének kell tudni hogy számára mennyire voltak hasznosak ezek a válaszok,itt is a zöldeket nyomtam :)))
köszi a válaszokat
2009. jan. 1. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!