Miért van itt az oldalon ennyi troll?
Jobb esetben csak elkezdenek poénkodni az ember kérdésén/válaszán és szándékosan hülyeségeket válaszolnak. De a gyakoribb és rosszabb eset, hogy elkezdik kiforgatni az ember szavait és rosszindulatból csak azért "hogy mindenkinek megmutassák" név nélkül, ismeretlenül, hogy ők milyen okosak és mekkora májerek, mindenbe belekötnek. Kiforgatják az ember szavait hogy bebizonyítás, hogy ők milyen intelligensek, te pedig kvázi hülye vagy még akkor is ha ordít, hogy mekkora marhaságot írnak.
Ez miért van? Sajnos nem egy-két ilyen esetet olvasok itt, hanem tömeges jelenség.
Ha valamihez nem értek, akkor otthagyom. Nem kezdet el okoskodni, mindenbe beleszólni, pláne nem ugatom le a másikat. Vagy én gondolok valamit nagyon rosszul?
#11, igen, hasonlót én is tapasztalok. Pl egyszer a Humor kategóriában tettem fel egy kérdést, egy aktuális vicces tiktok trendre célozva. Az arra tévedő válaszolók meg gondolom nem tiktokoznak és azonnal feljelentettek, törölték is a kérdést, azzal az indokkal, hogy nem derül ki, mit szeretnék megtudni. Az fel sem tűnt senkinek, hogy nem véletlenül raktam a humor kategóriába...
Szóval sokszor a moderátorok nem mérlegelnek. Ha egy kérdést többen is jelentenek, azonnal csípőből törlik, attól függetlenül, hogy jogos-e vagy sem.
Azért, mert már sok mindenre nem alkalmas az oldal, eljárt felette az idő.
Így nagyrészt a buggyantak meg a trollok maradnak.
Előbb válaszoltam egy tanárokat érintő kérdésre, és valami félnótás nekiállt magyarázni, hogy már leírta a véleményét a kérdéshez, és minden választ megválaszolt, vagy mit tudom én :D
Mondom, azért esetleg megengeded, hogy én is leírjam a véleményem? Nem, ő válaszolt, lezárta a kérdést :D Nem normálisak.
Tavaly mikor feltettem vmi kérdést az aldiról, többen lecsesztek, hogy nem alkothatok véleményt, mert nem jártam az ország minden boltjában :D
Ezek az emberek a való életben tuti vmi elnyomott lelki nyomorultak lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!