Milyen következménye lehet ha a moderátori felkérésnek nem teszünk eleget?
Kiderül hogy több regisztráció van egy IP címről és szólnak érte a moderátorok de nem tudni hogyan kell letörölni a többi fiókot hogy csak egy maradjon.
Ilyenkor jó megoldás ha a felhasználó csak egy fiókot használ ezentúl és a többit nem törli csak nem lép be többet azokba a fiókokba?
Vagy ha probléma akkor milyen következményei lehetnek?
"nem tudni hogyan kell letörölni "
Beállítások menüben van a törlési lehetőség, ami le van írva a GYIK-ben is. Így most már törölheted a fiókokat, ha eddig nem is jutott eszedbe megnyitni azt a menüt.
A következmény az lehet, hogy az összes fiókot tiltják.
Igen csak nem vagyok biztos benne hogy mik pontosan a regsiztrációim. Félek hogy egy kimarad és ott felejtem pl vagy az emailcmet nem érem el és így nem tudom törölni a regisztrációt.
Ettől félek hogy elfelejtem pl az egyik fióot hogy azzal is regisztráltam ide és úgy veszik hogy nem tettem eleget a moderátori kérésnek közben egyszerűen csak nem emlékeztem hogy annak idején regisztráltam azt a fiókot és még mindig aktív.
Meg a másik ez
Az alábbi gombra kattinva törlöd a felhasználói fiókod.
7 napon belül e-mail címed véglegesen törlődik az adatbázisunkból.
Tehát 7 napig most olyan lesz minth nem törődtem volna a mderátori kéréssel kzben igen, elkezdtem törölni csak 7 nap múlva törlődik.
Na már 2 fióknál ikerült
"Regisztrációd megszüntettük, személyes adataid 7 napon belül törlésre kerülnek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!