Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » A GYIK az új Google kereső?

A GYIK az új Google kereső?

Figyelt kérdés

Megpörgettem a főoldalt és... Budapesten hol van lámpabolt, hol lehet koktélruhát venni... stb.

Eltűnődöm ilyenkor, hogy a kérdező vajon nincs tisztában a kereső fogalmával, vagy egyszerűen csak valami interakcióra vágyik, azért ír ki hasonlót ide?

2023. máj. 24. 12:16
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

„Ez az oldal nem azért van, hogy kérdezzünk?”, „Bunkók véleményére nem vagyok kíváncsi”, „Nem fontos mindenre válaszolni, lépj tovább!”, „Közöd?” és így tovább.

Én szinte látom, hallom, hogy még dobbant is a lábacskájával. Van aki napokig tipródik ezeket, miközben két rövid szó beírásával a Google vezető helyen dobná a választ.

Több, mint tíz éve jelen vagyok. Lehet a szenilitás teszi, de régen nem ilyen volt itt az élet. Vannak sérthetetlen trollok is sokan, meg jó néhány agresszív.

Ez a Google-pótlós dolog elfér közöttük. Ha nem váltam volna függővé, már elhagytam volna az oldalt.

2023. máj. 24. 13:00
 2/6 anonim ***** válasza:
79%

Nem igazán, ha mindenki egy gépre-géppel keresné a dolgokat. Elveszne a társaság, pontosan ezért is hiába jött a "ChatGPT", a Google-t szeretik az emberek, mert régi, és működik.

Ezt az oldalt szeretik az emberek, mert nem érzik magukat egyedül, és van társaság is, tehát, nem robotok válaszolnak a kérdésre (Már amikor nem).

Ezen kívül, nézzük meg a másik részét a dolognak. Valójában, a véleményeket, ki lehet kérni olyan formában, ami megegyezik a szabályzattal. Én is csináltam már ilyet, és sokan mások is csináltak már ilyet.

2023. máj. 24. 15:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa mód mióta vannak rangok és ehez szükséges feltételek azóta mintha sűrűbben látnék hasonló kérdéseket.

Nem azt állítom, hogy mindenki, de biztosan vannak akik csak azért tesznek fel ilyen kérdést mert több kérdést (vagy kommentet...) kell feltenni a következő szint eléréséhez.

Vannak akik meg csak tén,leg egyszerűen lusták, vagy nem is tudom...

2023. máj. 24. 15:40
 4/6 NTBS ***** válasza:
Egy részben tekinthető annak.
2023. máj. 24. 17:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Az internet olyan, mint a fegyver: nem mindegy kinek a kezében van.

Az általad említett félék buták, lusták sok esetben.

Van egy örök igazság:

Tudni kell megfelelő helyen, megfelelő embert kérdezni.

Sokaknak ott a kezébe a net, telefon, s mégse a bankot keresik fel egyenesen, hanem itt szerencsétlenkednek.

Ugyan ez igaz adó, egészségügy és egyéb téren is.

Pár perc telefonálás helyett inkább vár napokat is akár 1 válaszra, ami lehet nem is megfelelő számára.

2023. máj. 25. 12:47
 6/6 anonim ***** válasza:
2023. máj. 25. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!