Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Itt a Gyakorin a kiemelt...

Itt a Gyakorin a kiemelt kérdések között minden nap ugyanazok a leg-idiótább kérdések jelennek meg legfelül. Hogyan lehetne őket elrejteni?

Figyelt kérdés
Már amelyiket már sem olvasni nem szeretném, sem válaszolni rájuk többet, jó lenne eltüntetni a listából, hogy ne zavarjanak.

2023. máj. 11. 17:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod törölni. Azért látod ugyanazokat, mert kevés kiemelt kérdés van a kategóriában, ezért gyakrabban listázza ugyanazt az oldal véletlenszerűen oldalbetöltéskor.
2023. máj. 11. 18:15
 2/9 anonim ***** válasza:

Elrejteni nem tudod, de figyelmen kívül hagyni, igen.

Jól elkülönülő jelzésük van bal szélen (nyíl a körben), és legfeljebb három látszik, nagyobb rés is van alattuk.

Több mint tíz éve gyakorizok, de még nem nyitottam meg kiemelt kérdést; rutinosan figyelmen kívül hagyom. Annyira, hogy meg se tudnám mondani, volt-e, vagy sem a megnyitott kategóriában; most, hogy kérdezted, néztem oda.

Több dolog is van, amit jelez a gyakori, de nem érdekel; oda sem pillantok.

2023. máj. 11. 18:19
 3/9 anonim ***** válasza:

Talán a "szöveg" alapján. Tegyük fel, példának, hogy írunk egy Tampermonkey scriptet, ami minden "kecskeláng"-ot tartalmazó szöveget, és annak többi részeit eltávolítja. Ugyanakkor, azt nemtudom, hogy lenne e egy üres tér a kérdések között.

De kérdező, ami neked kell, az a böngésző-ben történő megoldás, tekintettel arra, hogy nincs ilyen funkció az oldalon.

2023. máj. 11. 18:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Tudom, minden már megnyitott kérdés már az alapján, ami a címsávban van, önálló weboldalként tiltható. Ha már egyszer megnyitottam, van ilyen bővítményem is a böngészőhöz, amivel megoldható. De a kérdések listáján nem lehet változtatni.
2023. máj. 11. 18:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Mármint? Én az elemekre gondoltam, a kérdések listája nem fog számítani, ha eltűnik belőle a kérdés amit blokkoltunk egy külső script-el.
2023. máj. 11. 18:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Annyira nem fontos a kérdés, hogy fáradjak is miatta. Arra gondoltam, van ilyen funkció, csak nem jó helyen kerestem. Azt is elhiszem, hogy aki tud C nyelven programot írni, annak egy ilyen script is a kisujjában van.
2023. máj. 11. 18:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Rendben, bár nem C, hanem javascript. Viszont, ha gondolod segítek neked benne, holnap este méghozzá. Írok privátba. De, amint kész, ide ki kell írnod. Ez a feltétel.
2023. máj. 11. 18:49
 8/9 anonim ***** válasza:

↑ 3 (18:20) „Ugyanakkor, azt nemtudom, hogy lenne e egy üres tér a kérdések között.”

Nagyobb rést írtam, és nálam van, a kiemelt kérdés(ek) elválasztására a többitől. Akkor is, ha háromnál kevesebb kiemelt kérdés van; ha háromnál több, akkor pedig még szöveg is van alattuk.

Képen: [link]

2023. máj. 11. 18:51
 9/9 anonim ***** válasza:
↑ 8 (18:51) Köszi, ebben az esetben, lesz megoldás arra, hogy a rést eltüntessük.
2023. máj. 11. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!