Gyakori kérdéseken feltett kérdésnek sok esélye van, hogy hatással legyen a kérdezőre?
Figyelt kérdés
Párkapcsolati kérdést akarnék kiírni de félek, hogy bármelyik tagja a sztorinak felismerné a történetet. A baj csak az, hogy kérdést nem lehet törölni, "örökre" itt fent marad.2023. ápr. 21. 01:51
1/2 anonim válasza:
A moderátorok tudják törölni a kérdést ha megkéred őket.
EGyébként meg úgy kell leírni hogy ne ismerje fel magát senki.
2/2 anonim válasza:
Úgy szoktak ilyen kérdéseket kiírni, hogy kis változtatásokat csinálnak benne. Hogy felismerhető már ne legyen, de még a lényeg benne maradjon.
Pl. nem munkatárs hanem egyetemi társ. Idősebbnek vagy fiatalabbnak írva. Más települést megjelölve. Ilyenek.
Ne félj, annyira hasonló élettörténetek vannak, hogy sokszor ha tudtam volna, hogy nem én írtam ki a kérdést, azt hittem volna, hogy igen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!