Mi az oka annak hogy ha itt egy kérdésemre válaszolni Akkor az nem kerül fel a legelejére? Beállítás kérdése?
Gondolom a sorrend a "kérdés kiírásának időpontjára" van állítva az "utólsó válasz dátuma" helyett.
Jobb oldalt, felül tudsz váltani. Sorrend...
Sajnos mégsem segített továbbra is egyes ír a saját kérdéseim mellé miközben nincsen fent az el nem olvasod választ végignéztem a listát és sehol sincs ülök valami nem stimmel nem tudom hogy akkor ezek szerint minden kérdésre adott választ elolvastam És a szám jelzése a hibás vagy már ki se jelzi a listán hogy melyik az el nem olvasott...
Úgy Tűnik hogy nem tesz különbséget elolvasott és el nem olvasott választ között
Nem sikerült megértenem a kérdésed, igen rossz magyarsággal van írva.
A kérdezői kommentekből azt sejtem, hogy a bal felső részen a „Saját kérdéseid” mellett van kék körben egy 1-es, de „Saját kérdéseid”-re kattintva, a listában nem látsz olyan kérdést, amely bal szélén lenne kék körben szám.
Valószínűleg törölték azt az újonnan érkezett választ, ami a „Saját kérdéseid”-nél jelezve maradt, vagy törölték azt a kérdésed amire érkezett a friss válasz.
Ha a „Saját kérdéseid”-nél a kék körre húzod az egérmutatót, akkor pirossá válik, benne egy X jelenik meg. Bal egérfüllel rákattintás után egy felugró ablakban kérdés jelenik meg, hogy valóban törölni akarod-e, az OK-ra kattintás után eltűnik a jelzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!