Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi az oka annak hogy ha itt...

Mi az oka annak hogy ha itt egy kérdésemre válaszolni Akkor az nem kerül fel a legelejére? Beállítás kérdése?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 2. 06:36
 1/8 P.O.C. ***** válasza:
89%

Gondolom a sorrend a "kérdés kiírásának időpontjára" van állítva az "utólsó válasz dátuma" helyett.

Jobb oldalt, felül tudsz váltani. Sorrend...

2023. ápr. 2. 06:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hova felkerülni? Ha van több kérdésed akkor a saját kérdésedidnél mindig az van legfelül amire utoljára érkezett válasz időrendben, ugyanúgy ahogy a emgválaszolt kérdéseknél is mindig az van felül ahova utoljára írt valaki választ.
2023. ápr. 2. 06:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Épp ez a baj hogy nem de szerencsére az egyes meg válaszoltá
2023. ápr. 2. 08:06
 4/8 A kérdező kommentje:

Sajnos mégsem segített továbbra is egyes ír a saját kérdéseim mellé miközben nincsen fent az el nem olvasod választ végignéztem a listát és sehol sincs ülök valami nem stimmel nem tudom hogy akkor ezek szerint minden kérdésre adott választ elolvastam És a szám jelzése a hibás vagy már ki se jelzi a listán hogy melyik az el nem olvasott...

Úgy Tűnik hogy nem tesz különbséget elolvasott és el nem olvasott választ között

2023. ápr. 2. 08:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem sikerült megértenem a kérdésed, igen rossz magyarsággal van írva.

A kérdezői kommentekből azt sejtem, hogy a bal felső részen a „Saját kérdéseid” mellett van kék körben egy 1-es, de „Saját kérdéseid”-re kattintva, a listában nem látsz olyan kérdést, amely bal szélén lenne kék körben szám.

Valószínűleg törölték azt az újonnan érkezett választ, ami a „Saját kérdéseid”-nél jelezve maradt, vagy törölték azt a kérdésed amire érkezett a friss válasz.

Ha a „Saját kérdéseid”-nél a kék körre húzod az egérmutatót, akkor pirossá válik, benne egy X jelenik meg. Bal egérfüllel rákattintás után egy felugró ablakban kérdés jelenik meg, hogy valóban törölni akarod-e, az OK-ra kattintás után eltűnik a jelzés.

2023. ápr. 2. 10:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Mobilról vagyok
2023. ápr. 2. 10:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mobilról is ugyanúgy működik. A kék kört kell megérinteni, ekkor egy pillanatra egy piros körben látható x fog látszódni, majd el fog tűnni.
2023. ápr. 2. 13:10
 8/8 anonim ***** válasza:
88%
Nem beszélni magyarszki, nem érteni kérdés.
2023. ápr. 2. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!