Ezen az oldalon a válaszadók 70-80%-a miért csak negatív, sértő és provokatív stílusban tud válaszolni?
"8/20 A kérdező kommentje:
Na elő példa te vagy😂😂 Rólad szól a kérdés aranyom."
No akkor elemzgessünk.
1) A kérdésed nem egyértelmű. 70-80%-ot említesz, majd nem sokkal később néhány válaszból egyet - ez a kettő sehogy nem fedi egymást. Ezt próbáltam tisztázni, te viszont a kérdés tisztázása helyett rögtön bunkó, lekezelő stílusban gyakorlatilag leugatsz, lepontozol. Hogy vársz el konstruktív válaszokat, ha te magad ennyire negatív vagy?
2) Azt mondod, rólam szól a kérdésed, holott a hozzászólásom sem sértő, sem provokatív nem volt, sőt, szerintem még negatív sem. Ennek ellenére - ahogy az előre várható is volt - egyből besértődsz, meg sem próbálod értelmezni a hozzászólást, meg sem próbálod tisztázni, mire is gondolsz a 70-80 százalékkal, csak fröcsögsz, sértegetsz, személyeskedsz. Szerinted ez a helyes magatartás, ez az a stílus, amit te nem neveznél provokatívnak és sértőnek? Meggyőződésem, hogy ha mástól olvasnád a saját kommentedet, azonnal jelentenéd.
"Holott a nemtetszést a: ❌-el, a tetszést a ✅-val kell kifejezni, nem egymásnak adogatni"
Arra valók igazából, hogy megállapítsuk egy válaszról, hogy hasznos-e vagy sem.
Nem arra, hogy mondjuk neked kék a kedvenc színed, és ez nekem nem tetszik, ezért kapsz egy ❌-et.
Ez az oldal mindig is egy alacsonyabb rendű kérdezz-feleleknek számított... évek óta lejtmenetben van s ez csak most tűnt fel??!🤦🤣
Aki itt kérdez, annak gratulálok👏😊
Rájöttem a kötekedők, vitagerjesztők ellen mi a leghatásosabb módszer.
"Add meg a telefonszámod, telefonban megbeszéljük, leírni túl hosszú lenne"
80%-a nyom nélkül eltűnik, mert csak gép mögül mer írni, még egy telefonos beszélgetéshez sincs mersze.
Vagy:
"Írj privátba, ott megbeszéljük, ne a kérdést spammeljük"
Anoním oldal, és sokan még a kitalált nick nevüket sem merik felvállalni, így inkább csöndbemaradnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!