Mi szukseges ahhoz, hogy letrehozannak az oldalon egy új kategoriat?
Figyelt kérdés
En pl nagyon örülnek ha az incel kerdesek is mar el lennenek szeparalva.2023. márc. 17. 11:32
1/5 anonim válasza:
Szükséges, de nem biztos, hogy elégséges: írd meg a kérésed az oldal üzemeltetőjének.
(Minden lap alján ott van kattintható linkként: WebMinute Kft.)
2/5 anonim válasza:
Én olyan kategóriát javasolnék, amelyikbe ha valaki ír, önmagától megy a kukába, és a profil is automatikusan törlődik.
Mehetne az ezo is bele, úgy ahogyan van. Incellel együtt.
3/5 anonim válasza:
Ja, és a humor is legyen ilyen önmegsemmisítő. Mondjuk reklámbevételt nem erősíti…
4/5 anonim válasza:
Én javasolnám új kategóriának, a nyugdíjazással kapcsolatos kérdéseket, sok nyugdíjas, és nyugdíj előtt álló van , aki szeretne kérdezni , de ha szakemberhez fordul az nem kevés pénzbe kerül. És a kis nyugdíjas nem nagyon engedheti meg magának. Itt meg vannak hozzáértő szakemberek , akik tudnak válaszolni.
5/5 anonim válasza:
Én már sok hasznos, és jó tanácsot kaptam itt ! Szeretem a Gyakori kérdések és válaszok oldalt. Ha nem találok a kérdésemnek megfelelő kategóriát akkor be írom az Egyéb kategóriába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!