Mért kell 2 kérdés közt eltelni egy órának?
Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 22:02
1/6 anonim válasza:
Hogy minden kérdést meg tudjanak válaszolni. Ha percenként új kérdés lenne....
2/6 anonim válasza:
te csak ezt az egy logikátlan dolgot találod itt ? :))
Én vagyok külföldi hasonló weboldalakon is regelve, és enyhén szólva másképpen működik, pl. pontokat kapsz a válaszok után, meg a közösség kiválasztja a legjobb választ, meg a pontjaid alapján tehetsz fel napi X db kérdést, de tök mindegy, hogy egy óra alatt 20-at vagy egy nap alatt, szal az értelmét én se látom, de hát ez van ....
3/6 anonim válasza:
Nem értem, mit hisztizel. Napi 24 kérdést kiírhatsz, az neked nem elég?
4/6 anonim válasza:
nem erről van szó, kedves utolsó!
hanem arról, hogy valakinek van mondjuk 5-6 kérdése, ellenben 6 órája nincs folyamatosan a gép előtt ülni ... ezt nem értem benne tehát
5/6 anonim válasza:
Szerintem azért,hogy ne tudjon bejönni valami idióta,és írjon egymás után 100 idióta kérdést jókedvében,és vegye el a helyet a normális kérdések elől.Szerintem
6/6 anonim válasza:
Akarhogyan megirjak oket!!!
En nem kerdeztem semmit eddig, nem vagyok kivancsi termeszetu, szorakoztatnak a feltett kerdesek. Ime az Ember Uram! Ecce Homo Domine!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!