Egyetértesz e abban, hogy a gyakori kérdések egy hatalmas értéket képsviselő közkincs és korlenyomat, amelyet örökre meg kell őrizni?
Sajnos itt mindenki lepontozott mindenkit. Miért? :(
Meg én egyetértek NTBS-sel hogy évtizedek múlva érdekes lesz visszaolvasni. Én 20 éves vagyok, és szívesen olvasom vissza az itteni kérdéseket a 2000-es évek második felében és a 2010-es évek elején kiírt kérdéseket és válaszokat. Szerintem jó korlenyomatot adnak az akkori Magyarországról és az emberek akkori gondolkodásáról. Tehát szerintem ez is a haszna az oldalnak. Miért nem értetek ezzel egyet?
Meg a válaszok alapján azt vettem le, hogy sokan utálják a gyakori kérdéseket annak ellenére, hogy felhasználóként jelen vannak. Miért? Szerintem a hibái ellenére is tök jó.
inkább jó úton halad afele, hogy kormányzati utasításra töröltetik a szervereit.
Nonszensz az egész oldal, pláne a törzsközönsége.
Igen, egyetértek!
Ha tehetném az egészet megőrízném - egy-két kategória kivételével -, de erre nyilván nincs kapacitásom.
Arra viszont gondoltam már, hogy a kedvenc kérdéseimet és válaszaimat összegyűjtöm, kimásolom és lementem valahova, hogy minél tovább megőrizzem.
Abban is biztos vagyok, hogy ha 90 éves koromban megkérdezik tőlem, hogy ki volt NTBS, tudni fogom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!