Melyik a legnépszerűbb kategória itt a Gyakori kérdéseken?
2023 január hónapban kiírt ~38 ezer kérdéses tömb alapján a top 10 kategória - KATEGÓRIA szerint, kérdések darabszáma:
egeszseg: 3648
szexualitas: 3588
politika: 3478
kozoktatas-tanfolyamok: 2587
felnott-parkapcsolatok: 2492
emberek: 2346
gyerekvallalas-neveles: 2111
szamitastechnika: 2104
uzlet-es-penzugyek: 1931
szorakozas: 1912
top10 ALKATEGÓRIA szerint, kérdések darabszáma ugyanebből a tömbből:
heteroszexualitas: 1961
magyar-politika: 1683
egyeb-kerdesek: 1235
autok-motorok: 895
emberi-tulajdonsagok: 714
karrier-fizetes: 704
mentalis-egeszseg: 655
magyar-iskolak: 634
tarskeresesi-problemak: 628
hardverek: 613
Ezt hol találtad?
Amúgy azta!
Azt valahogy sejtettem, hogy a szexualitás és a politika kategóriák benne vannak a top 3-ban, de, hogy az egészség kategória is ennyire népszerű azt nem gondoltam. Az meg külön érdekes nekem, hogy a mentális egészség alkategória még a negyedét se teszi ki a kategória kérdéseinek.
A vallás alkategóriáról meg azt hittem a top 10-ben legalább benne van.
Úgy tűnik nagyon tájékozatlan vagyok itt az oldalon.
≡ „2023 január hónapban kiírt ~38 ezer kérdéses tömb alapján” 1/ (2023. febr. 14. 20:23)
„2023 január hónapban” sokkal több, 46 296 „kiírt” kérdés volt.
• 2023. januárban az első kérdés 2023. január 1-én 00:00 kor jelent meg, a sorszáma 12070022:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
(A link tartalmazza a kérdés sorszámát.)
• 2023. januárban az utolsó kérdés 2023. január 31-én 23:59- kor jelent meg, a sorszáma 12116317:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazif..
(A link tartalmazza a kérdés sorszámát.)
12116317-12070022+1=46296.
Ezen az egészség kategórián meglepődtem, hogy az élen van. Jó betegek vagyunk...😂
Viszont a családi kapcsolatokról azt hittem, hogy ott van legalább az első négyben. Na, ezen is meglepődtem, hogy ehhez képest még a tízben sem.
Nem feltétlenül a kategóriánkénti kérdés arányok mutatják az aktivitást. A válaszok többszörösei a kérdéseknek, és jó nagy különbséggel.
Például, a friss kérdéseket megelőző 500 kérdésre
- Kezdőoldal » Egészség kategóriában 1683;
- Kezdőoldal » Családi kapcsolatok kategóriában 10789 válasz érkezett.
(A friss kérdéseket azért hagytam ki, mert lehet, hogy még 0 válasz van, de akár sok is lesz; illetve valószínűbben nőhet a válaszok száma, mint a 24 órán túliaknál.)
Egyébként, azonos időszakra összevethető aktuális kérdés-aktivitást bármikor nézhetsz.
A friss kérdéseket (24 órán belül jelentek meg) jelölik.
Ha az egyik kategóriában fél lapnyi sincs, másik kategóriában meg négy és fél lapnyi, az elég nagy különbség.
De akárhogy is nézzük, csak a kérdések tudják odahúzni az embereket egy kategóriába. Tehát csak az az alapja az aktivitásnak. Ha nincs kérdés, nincs miért odamenni.
A családi kapcsolatokban inkább vannak megosztó kérdések, amik alatt viták alakulhatnak ki mint az egészségben.
De kinek mi az igénye. Hogy legyen mire válaszolnia, vagy hogy legyen mit olvasgatnia.
Melyiket mondhatjuk aktivitásnak?
Mindkettőt. Személy szerinti igény szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!