VatikánTudó kérdése:
A Szexualitás kategóriába nem szabad egyházzal, jézussal kapcsolatos kérdéseket tenni?
Figyelt kérdés
Mert volt már aki kioktatott, hogy hogy merek Szent Egyházzal kapcsolatos kérdést a Szex kategóriába rakni2023. febr. 13. 21:15
A kérdező szavazást indított:
Szabad
Nem szabad
25 szavazat
1/16 anonim válasza:
A kérdés témájának megfelelő kategóriába kell kiírnod. A vallással kapcsolatos kérdéseknek van kategóriája, és az előzményeidet látva aktívan is trollkodsz bennük (így ránézésre 1-2 héten belül már ez a kérdés sem lesz aktuális, ha addigra tiltanak), tehát tudod hol van. Ha a kérdés vallással kapcsolatos, ne a Szexualitásba írd.
2/16 anonim válasza:
Ilyen szentéletűek mellett bármit lehet.
3/16 anonim válasza:
Szerintem a troll kérdéseket is engedni kellene, amik nem arról szólnak, hogy az oldalt rombolják. Mik rombolják? Amik értelmetlenek.
pl. aaagagddgdhdh?
4/16 anonim válasza:
Vallásos kérdést a vallás kategóriába kell tenni. Ez nem merés dolga, hanem elemi szabály.
5/16 A kérdező kommentje:
Én az olyan vallásos kérdésekre gondoltam, ami a szexualitással és a vallással is kapcsolatos
2023. febr. 14. 08:09
6/16 anonim válasza:
mondjuk mert OFF téma? Nem elég nyilvánvaló miért nem?
7/16 anonim válasza:
Hát talán erre még a kultúra és közösség lehet az arany középút, bár szerintem a vallásba is belefér ha megfelelően fogalmazod meg.
Szexualításban viszont garantáltan szétrollkodnák.
8/16 anonim válasza:
A vallás itt erősebb.
vallásos kérdést mindenképpen oda kell tenni, bármi más IS van még benne.
9/16 anonim válasza:
Vallás kategóriában több embert tudok elképzelni aki szexel, mint szexualitás kategóriában aki vallásos.
Tehát az ilyen jellegű kérdések a vallásba passzolnak.
10/16 anonim válasza:
Tiszteletben kell tartani mások hitét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!