Elő szokott fordulni veled, hogy azért nem válaszolsz egy kérdésre, mert előre tudod, hogy nagy munka lenne meggyőzni a kérdezőt meg a többi válaszolót, hogy a te válaszod a helyes, nem pedig a többi?
Figyelt kérdés
2023. febr. 4. 18:14
1/7 anonim válasza:
Én már rég lemondtam az ilyesmiről. Tetszik, nem tetszik, tényeket közlök. Meggyőzni senkit nem akarok, az a saját dolga az egyénnek.
4/7 anonim válasza:
Azokat a kérdéseket szoktam ignorálni, amelyikben a kérdező már előre arrogáns. Trollok kíméljenek, csak az íron, beszólást nem kérek.
Na ezeket kerülöm.
5/7 anonim válasza:
Sosem célom meggyőzni bármelyiket is. Válaszolok és kész. Esetleg ha kialakul egy eszmecsere, vitás helyzet, beszállok álláspontot foglalni, erősíteni, de nem győzködni.
Olyan viszont volt már, hogy olvasva a válaszokat elment a kedvem a hozzászólástól. Mikor tőlem nagyon távol álló stílusban válaszoltak, vitáztak, vagy nagyon szélsőségesen más véleményt írt mindenki. Társítva az említett stílussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!