Miért van az, hogy a felhasználók fele nem a kérdést válaszolja meg, csak trollkodik?
Miert van az, hogy a kerdesek 90%-a csak trollkodas vagy tizeves h.lyegyerekek poenkodasa, illetve a google segitsegevel 1 masodperc alatt megvalaszolhato netto ostobasag?
'Mit vegyek a pasimnak szulinapjara?'
'Mennyibe kerul (valami)'?
'Tudtok segiteni matekhaziban?'
Több eshetőség is van
1 Unatkozik
2 Ettől azt gondolja magáról,hogy ultra jó fej és milyen vicces.
3 Nem tudja értelmezni a kérdést
4 Ő sem kapott érdemleges válaszokat azért teszi.
#1, igen az ilyen általános iskolai szintű matekházis kérdésre mindenki ír, akár lekezelő módon, mert nagyon okosnak hiszi magát. Viszont ha bejön egy ilyen kérdés, akkor erre persze nem jön válasz:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazif..
Azért, mert a normálisabb felhasználók zöme már rég itt hagyta az oldalt. Eléggé eljárt már felette az idő, máshol hamarabb is kapsz választ, így ide már főleg frusztrált, elnyomott emberek jönnek levezetni a feszültséget, vagy olyanok, akik unatkoznak.
Ha egy nehezebb fordítási kérdés, bezzeg senki nem tud válaszolni.
1:
haha persze. érdekes az okoskodó válaszolók többsége szöveget értelmezni sem tud, vagy ahhoz is sötét, h ne mondjon ellent magának.
bezzeg mikor be kell szólni a fiatal/meleg/transz/kissé műveletlen kérdezőnek, akkor nagy a pofa.
mondjuk a magyarok többsége a való életben is pont ilyen: dumálni nagyon tud, amikor gyakorlatban kéne villantani vmit, már megáll a tudomány.
Sokszor belefutok abba, hogy a kiírt kérdés is csak a szokásos kamu sztori ami folyamatosan alakul a válaszok függvényében. A kérdező szórakozásból találja ki, aztán meg osztja a válaszolókat.
Én megértem a trollokat is. Személy szerint tökre unom, hogy próbálok normálisan tanácsot adni a kérdés által odadobott infó morzsákból kiindulva, aztán a végén engem küldenek el az anyámba meg lepontoz a kérdező 3-4 kamu felhasználóról, mert nem tetszik neki a válasz.
#9 Sajnos az a baj, hogy általában hiába van jelentve, mert nem törlik ki. Valahol megértem, hiszen ezek a trollok pörgetik igazán az oldalt, amiből az oldal kezelőinek bevétele van reklámok formájában.
És az a baj, hogy nem tudni kinek válaszolunk. Az ember bele öl időt, energiát, hogy segítsen, választ adjon, aztán meg amikor kiderül, hogy az egész csak szopatás volt, még ő lesz úgymond "megalázva" a kérdező és kamu profiljai által.
Ami nyilván nem arra ösztönzi, hogy legközelebb bárkin is segítsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!