Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogyan lehet növelni a pontozá...

Hogyan lehet növelni a pontozási százalékomat?

Figyelt kérdés

Olvastam, hogy nem függ a válaszadási hasznosságtól.

Szeretném növelni, mivel elég alacsony (30%, 2-es szint) a pontozási százalékom.

Úgy pontozok, hogy akit lepontoznak azt én is lepontozom, aki fel van pontozva, annak én is nyomok zöldet. Tehát a tömeggel haladok.

Ezt csinálom már pár napja, még sem nőtt egyetlen egy százalékot sem.

Hogyan lehetne magasabb a pontozási százalékom?

2023. febr. 1. 08:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Úgy látszik tényleg kevesebbet számol el a rendszer, ma 134 pontom van és 122 értékelés, tegnap 26 értékelésem volt, viszont 96 válasznál biztos többet pontoztam
2023. febr. 3. 07:02
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Amelyik válasz összértékelése tegnapról mára átfordult a másik színre, azért pontlevonást kaptál. Itt a kérdés alatt is lepontoztad a válaszaimat, de mások visszahúzták hasznosra. Ezt eljátszod még jó pár kérdés alatt, és akár az is megtörténhet, hogy a következő napon kevesebb pontod lesz mint tegnap, és még meg is dolgoztál érte. Ezért sem kell ész nélkül vaktában pontozni csak a színre, ahogy a tegnapi szerelmes levedben ("én márpedig pontozással fogok az első helyre jutni. Neked is nyomtam egy zöldet, mert a többség is arra szavazott ❤️") utaltál rá.

Amúgy is mennyire primitív dolog már annyira lemenni kutyába, hogy ha valaki sérteget téged és azt hasznosnak ítélik, akkor te is inkább elismered, hogy egy nyomorult pontot kapj rá. Úgy látszik az életben semmi sikerélményed nincs vagy nem kapsz elismerést másoktól, ha itt pótolod azt egy netes toplista képében megteremteni (úgy, hogy itt sem mások ismerik el amit csinálsz, hanem saját magadnak harácsolod össze, hogy legalább a látszatja meglegyen a teljesítménynek - közben csak színes gombokat nyomkodsz, az állatok ezért legalább jutalomfalatot kapnak).

2023. febr. 3. 07:39
 13/18 A kérdező kommentje:

De az csak 1-2 válasz volt, az -1-2 pont, de én 96-nál 2x többet biztos értékeltem.

Az meg, hogy ki mit ír nem nagyon tud érdekelni, sok esetben el sem olvasom a válaszokat, max csak az elejét.

2023. febr. 3. 07:54
 14/18 A kérdező kommentje:
De most nézem, ezt nem csak én találtam ki. Megnéztem a teljes toplistát, és az 50. embernek (Fantababa) 5358 pontja van, úgy hogy egy kérdést nem írt ki és egy választ nem adott, kb. az egészet pontozásból hozta össze.
2023. febr. 3. 09:24
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

❱❱❱ 11/ A kérdező kommentje: „Úgy látszik tényleg kevesebbet számol el a rendszer” 2023. febr. 3. 07:02

Ha te vagy a rendszer, akkor tényleg rosszul számol.

Ha külön láttad az értékelésért kapott pontokat, akkor a Saját toplistád nézted, ami 30 napos.

Február 2-án a 2023. január 3. és 2023. február 1. időszakban gyűjtött pontjaid láttad.

Másnap, a kommented írásakor a 2023. január 4. és 2023. február 2. időszakban gyűjtött pontjaid láttad. Újként bekerültek a 2023. február 2-án kapott pontjaid, viszont kimaradtak a 2023. január 3-án kapott pontjaid. Ha 2023. január 3-án több pontot gyűjtöttél, mint 2023. február 2-án, akkor a pontösszeg kevesebbel nő, mint ahány pontot 2023. február 2-án gyűjtöttél.

Számpéldával: ha 2023. január 3-án 15 pontot gyűjtöttél, és azzal együtt 2023. február 2-án 280 pontot látsz, és aznap, 2023. február 2-án 10 pontot gyűjtöttél, akkor másnap, 2023. február 3-án nem 280+10=290 pontot látsz, hanem csak 275-öt. Ugyanis, a 280 pont 10 ponttal nő a 2023. február 2-án gyűjtött pontokkal, de 15 ponttal csökken, mert kiesik a 2023. január 3-án gyűjtött 15 pont. És 280+10-15=275.

Lásd: [link]

Az All-time toplista, ahol a teljes Gy.k.-s pontgyűjtésed látszik. Ha benne vagy az első 500-ban, akkor a Pont változás oszlopban napról napra azt is megjelenítheted, hogy mennyi volt az előző napi pontszámod, és kiszámolhatod a növekményt. Ha nem vagy az első 500-ban, a lista fölött akkor is láthatod, hogy éppen hány pontod van; a változást csak úgy tudod meg, ha napról napra feljegyzed a pontszámod. A fenti példában, míg a 30 napos toplistán 5 pontos csökkenés látszik, az All-time toplistán 10 pontos növekmény látszik.

A 30 napos toplista állandó küzdelem; csak a pontszám megtartáshoz naponta annyi pontot kell szerezni, amennyit 30 nappal korábban, egyébként már a következő napon csökkenést látsz. A növekedéshez, többet. És, mivégre? A kérdésed az értékelési százalékod növelésére vonatkozott. Kommentedből kiderült, hogy már magas, csak értékeléseknél nem látszik, mert alacsony a jogosultsági szinted. A jogosultsági szintnél pontszámokat nem vesznek figyelembe, és az értékelési százalékot sem.

Az All-time toplistán látszódáshoz ma 45732 pontra volt szükség; az elejére kerüléshez – attól függ, melyik helyet célzod meg –, láthatod, hogy mennyi kell.

Jól elleszel egy darabig a színre-színt játékkal.

2023. febr. 4. 10:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Szintet kell lépned mert így csak 30% a max.
2023. márc. 6. 16:30
 17/18 A kérdező kommentje:
Már level 4 vagyok
2023. márc. 6. 16:33
 18/18 NTBS ***** válasza:
100%
Hasznos válaszokkal, de azt nem mindig tolerálja a közönség.
2023. márc. 6. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!