Az Ismerkedés kategóriában feltett kérdésért is ad a rendszer három pontot?
Igen, ad.
Ha megnézed a Toplistát az Ismerkedés kategóriában, láthatod, hogy sok felhasználó kapott pontokat kérdés kiírásáért.
1/ válaszból: „Ha megnézed a Toplistát az Ismerkedés kategóriában, láthatod, hogy sok felhasználó kapott pontokat kérdés kiírásáért.”
2023. jan. 7. 16:28
Igen, de válaszért és értékelésért is kaptak pontokat: [link]
Épp emiatt kérdeztem. Mert válaszért, értékelésért lehet pont ha eredetileg más kategóriában volt a megválaszolt, értékelt kérdés. Ez alapján gondoltam, talán a kérdésekre kapott pontok is csak így lettek, hogy máshonnan jöttek azok a kérdések.
Vagy lehet kapni az ismerkedésben is kérdésért pontot.
A Toplista tetején látható, hogy több felhasználónak van 30 pontja is, ami tíz kérdést jelent.
Nem hinném, hogy tíz kérdésük is át lett rakva más kategóriákból az Ismerkedés kategóriába. Szerintem azokért a kérdésekért is ad a rendszer három pontot, amiket az Ismerkedés kategóriába írunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!