Hány kulcsszót érdemes megadni egy kérdés kiírásakor, van egy optimális szám, vagy pedig érdemes az összeset kihasználni (6db)?
Figyelt kérdés
2022. dec. 15. 13:54
11/18 A kérdező kommentje:
Ne hívják szemétnek a kérdésem, nekem is ugyanannyi jogom van kérdést írni mint másnak!
Vagy a kérdésre válaszoljanak, vagy ne írjanak semmit, de itt ne gerjesszék a légkört! Köszönöm.
2022. dec. 15. 14:46
12/18 anonim válasza:
Miért "Kulcsszavas" a felhasználóneved, ha nem volt előre predesztinálva, hogy te itt kulcsszavakkal kapcsolatos kérdéseket fogsz sorban feltenni? Ennek megfelelően az utolsó három kérdés is a tiéd a kategóriában, és ugyanígy fogod folytatni. Ne kötekedésnek vedd, hanem figyelmeztetésnek vagy jó tanácsnak, hogy az ilyen spamelésért tiltani fognak.
13/18 A kérdező kommentje:
A kulcsszavas a családnevemből adódik. (Kulcsár)
De ha zavarja önt, akkor eltüntetem! Bocsánat.
2022. dec. 15. 14:52
14/18 anonim válasza:
Hagyd már ezt az erőltetett magázást, nagyon ciki.
15/18 anonim válasza:
Engem az Ön jelenléte zavar. Eltüntetné kérem Önmagát is? Köszönöm!
17/18 A kérdező kommentje:
Kérem ne zavartassa magát, ezügyben nem tudok segíteni! Sajnálom.
Tisztelt NTBS Úr/Hölgy!
Hat kulcsszó a maximum, annál többet sajnálatos módon nem lehet feltüntetni.
Maga szerint érdemes a lehető legtöbbet megadni, vagy van egy aranyszabály, hogy mi az optimális mennyiség?
Azért magát kérdem erről, mert egyedül magának sikerült választ adnia a kérdésemre.
Sajnálom ha zavarom, de ha tudna még egy kommentre időt szánni azt megköszönném!
2022. dec. 15. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!