11/23 anonim válasza:
5, lassan 10 éve vagyok az oldalon.
14/23 anonim válasza:
4-es.
2012-2013 óta vagyok tag kb.
15/23 anonim válasza:
A szinteket csak 2020-ban vezették be.
17/23 anonim válasza:
Előtted regisztráltam be, és még így sem tudom mire gondolsz. Az 1-5 skálájú felhasználói szinteket és a szintekhez tartozó jogosultságokat a 2020-as frissítéskor állították be.
Ha rákeresel a "szint" vagy "szintek" kifejezésre a kategóriába, 2020. május 12-e előttiek nincsenek a szintrendszerrel kapcsolatban.
A friss regisztráltaknak volt egy alapvető spamvédelme, hogy az első órákban vagy 1-2 napban korlátozva volt a fiókjuk, de nem rémlik hogy ezt szintnek nevezték volna, és semmit nem kellett elérni hozzá hogy feloldódjon a korlátozás.
18/23 anonim válasza:
5-ös szintű vagyok, nem sokkal a szintrendszer bevezetése előtt regisztráltam
20/23 anonim válasza:
4,pedig kb 2010 óta itt vagyok😂
de jó tudni hogy van 5ös is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!