Mennyi kérdés fér még el erre az oldalra?
Figyelt kérdés
Naponta egyre több és több kérdés lesz,ezeket nem szelektálják valahogyan? Úgy értem hogy a legrégebbieket folyamatosan törlik? Vagy bent maradnak és egyre több kérdés lesz a rendszerben?2008. dec. 25. 17:58
3/9 anonim válasza:
És akkor ha megtelik gondolom én törlik a válasz nélkülieket meg azokat ahol csak nem hasznos vagy kevés hasznos válasz van!
4/9 anonim válasza:
Elso valaszolo honnan vetted ezt a 11547-et? Ezt hol lehet latni, vagy kiszamolni? Ne szavazzatok le, mert csak egy kerdes ez is, legyszi, koszi.
5/9 anonim válasza:
Itt tévhíreket terjesztenek, nem tervezünk változtatni semmin, a régi kérdések - ahogy eddig is - megmaradnak az oldalon. Ki tudja, kinek mikor jön jól az ott leírt információ, vagy mikor jön valaki, aki az addig megválaszolatlan kérdést megválaszolja.
6/9 anonim válasza:
Én nem terjesztettem semmi!Annyit irtam hogy GONDOLOM ÉN!!!!!!!Nem azt hogy ez van ez lesz!Azért nem mindegy szerintem!!!!!!!!!!
7/9 anonim válasza:
Amúgy meg szerintem ha már megtévesztéseknél járunk!Nincs mód hogy esetleg a "moderátorok" irását/válaszát valahogy megjelülnétek!Mert ki tudja?!Lehet pont egy unatkozó emberke válaszolt TÉVES választ!!!
8/9 anonim válasza:
Jajj végtelen plusz egy mivel mindent mysql táblában tárolnak, amit bővíteni kb annyi h vesznek még 1 500 gigás vinyót:D egyébként az eddigi összes adat sztem nem éri el a 700 megabájtot sem, ami egy CD mérete
9/9 anonim válasza:
GOndolom én van egy-két jó kis szervergépe az oldalnak ahol több hely van mint amire gondolnál!
A kérdéseket gondolom én MySQL táblákban tárolják, amiket egy scripttel kiiratnak az oldalra!
Röviden ennyi! By: Zsömlye ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!