Azt meg lehet nézni ezen az oldalon, hogy egy felhasználó, akinek ismert a nickje, mikor regisztrált erre az oldalra? Ha igen, hogyan, hol?
Eddig szerintem nem is naplózták sehol, mert ilyen jogosultsági szintek se voltak, hogy 180nap eltelt-e regisztráció óta.
Amúgy ha csak egy nick nevet tudsz, azzal nem is lennél kisegítve. Pl ha lenne is rá opció láthatnád, hogy pár hónapja regisztráltam csak ide. Mégis több, mint 5 éve jelen vagyok más felhasználói fiókkal.
Így sok értelme ennek nem is lenne
Nem. Nem azért volt több felhasznalóm, mert tiltottak. Hanem amiatt mert töröltem személyes okok miatt. A tiltás utáni újra regisztrálás ami tilos.
Az első kérdés/válasz kiírása, nem biztos hogy egyezik a reg. dátummal.
Főleg ha esetleg törölték is.
9. A kérdés szempontjából mindegy, mert másokét nem lehet megtudni. És azt írtam, hogy jó közelítéssel, nem pontosan.
Értelme nem sok van, mert lehet valaki itt tíz éve, és főleg passzív, és sok marhaságot összehord. Meg két hónapja reggeléssel nagyon aktív és sok okosságot ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!