A szexuális tartalmú vicceket hova helyezzem el?
Figyelt kérdés
Mert attól tartok a szexualitás kategóriából azért törölnék mert vicc, a humor kategóriából meg azért, mert szexuális tartalmú...2022. nov. 8. 13:45
A kérdező szavazást indított:
Szexualitás
Humor
Egyéb-egyéb
Valahová máshová az oldalon belül
32 szavazat
1/9 anonim válasza:
Jó kérdés. Én a sehovára szavaznék, mert ez kérdezősködős oldal, nem viccmesélős. Mit lehet írni egy bármilyen vicc alá?
Tudom, sok dolog megmarad, ami elvileg nem lehetne…
2/9 anonim válasza:
Ne írd ki, ez egy problémamegoldó/tanácsadó kérdés-válasz oldal és nem viccfelület (hiába van Humor kategória, ami a Lomtár másik neve - ide száműzik az épphogy nem törölt kérdéseket).
3/9 anonim válasza:
Édesanyád határidőnaplójába.
Ez nem a facebook.
4/9 anonim válasza:
Szexuálitás kategóriában nincs helye humornak. Mivel a humor meg nem 18+ kategoria, itt nincs helye szexualitásnak. Kivel egyéb vegyes kategória nincs, ezért sehova. Adnék egy zsepit, hogy legyen mivel letörölni a könnyeid, hogy nem írhatsz ki ilyen vicceket. De javaslom keress facebook humor csoportokat. Ott vevők mindenre.
Ha feket humor csoportot keresel ott mehetnek a morbid viccek is, mert itt annak sincs helye.
5/9 anonim válasza:
Ha akár egyszer is lehetne olvasni bármi humorosat a humor kategóriában, akkor mondanám, hogy oda. De szekunder szégyenérzetem van minden egyes alkalommal, amikor az el nem tudom képzelni, mi alapján humorosnak talált, végtelenül cringe gagyikat olvasom.
7/9 NTBS válasza:
Ahova szeretnéd, ha kell a moderátorok úgyis törlik.
8/9 anonim válasza:
Szexualítás részlegen elfér a sok egyéb között, bár ha egyszer nem kérdés... akkor papíron meg itt sem férne el.
9/9 anonim válasza:
Egyszerűbb, ha írsz a moderátoroknak és megkérdezed tőlük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!