Gyakori kérdések letiltás?
Figyelt kérdés
Ha valaki letilt, akkor ezt az üzenetet írja ki?
"A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani
(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!"
2022. nov. 7. 22:21
1/7 anonim válasza:
Nem tudom. Ez engem is érdekelne, rengeteg embert tiltottam már le. Konkrétan mindenkit, aki bármilyen ptivatot írt.
2/7 anonim válasza:
Derítsük ki.
Írj rám, tiltalak, ha megkaptad a megfejtést akkor oldom a tiltást, amint megírtad itt hozzászólásban.
3/7 anonim válasza:
Ha siman csak letiltott, az uzeneteid olvasatlanul torlodnek es errol se te, sem o nem kaptok ertesitest.
A hibauzenet amugy eleg egyertelmu, nem tudom miert kombinalsz bele olyasmit ami nincs odairva.
4/7 anonim válasza:
Ez egy teljesen törölt vagy tiltott profil miatt van, ha csak az üzeneted tiltja attól még el tudod neki küldeni csak enm kapja meg.
5/7 A kérdező kommentje:
Ami érdekes, hogy látszik még a nick neve az üzenetek között, viszont van olyan üzenet (korábbi, más embertől), ahol már csak random betűk és számok látszanak. Nem értem az összefüggést.
2022. nov. 8. 06:26
6/7 anonim válasza:
A tiltásnál megmarad a neve, mert a profil létezik csak nem tudja hasznalni, ha törli a profilt akkor a neve is eltünik.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, hasznos volt.
2022. nov. 8. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!