Ki mit gondol, lesz még látogatottabb ez az oldal? Vagy most már mindig csak lefele, egyre lentebb lesz a gyakorinak?
Figyelt kérdés
Mert idáig azért legalább hullámzó volt. Ha volt is hogy kevesebben jártak fel, az átmeneti volt idáig mindig. De most már vagy jó két hónapja, kb. mióta beindult a suli, megcsappant a látogatottság nagyon, és nem is akar javulni.2022. nov. 4. 01:57
1/7 anonim válasza:
Nem hiszem, eleve "betelt" az oldal, nem nagyon van olyan kérdés amit valaki ne tett volna még fel korábban, másrészt rengeteg lett az idióta, meg a troll, egyre több, és több, ami miatt a normális, segítőkész válaszadóknak idővel érthetően elegük lesz, és itthagyják az oldalt.
2/7 anonim válasza:
Nem lesz, évek óta csökken a látogatottság, ahogy süllyed a színvonal is.
3/7 anonim válasza:
Meg lehetne oldani, de sokat kellene dolgozni vele, és ezt nem fogják megtenni.
4/7 anonim válasza:
Sztem ennek az oldalnak vege, par evig meg meg mehet ez a lassú szenvedés, aztán megszűnik.
A többseg mar csak beszólogatni, kötözködni jár fel, viszont szöveget ertelmezni sem tudnak.
Más oldalakon meg már sokkal hamarabb kapsz választ, szóval akkor mire is jó ez az oldal?
5/7 anonim válasza:
Én azt láttam ,hogy az utóbb kb 5 évben, rengeteg lett a troll beszólogató.
Egy 8-10 éve még normálisabbak voltak a hozzászólások, de ma már egyből kötözködnek az emberek.
6/7 anonim válasza:
Igazából nincs semmi, amiért érdemes lenne visszajönni ide, én is már csak unalmas óráimban itthonról vagy az irodából írok.
Nagyon ritka az érdemi válasz, és 80%-a csak azért jön fel, hogy levezesse a feszültséget.
7/7 anonim válasza:
Igen... mondjuk, lassan lecserélhetnék a szlogent: "Itt kitombolhatod magad!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!