Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ki mit gondol, lesz még...

Ki mit gondol, lesz még látogatottabb ez az oldal? Vagy most már mindig csak lefele, egyre lentebb lesz a gyakorinak?

Figyelt kérdés
Mert idáig azért legalább hullámzó volt. Ha volt is hogy kevesebben jártak fel, az átmeneti volt idáig mindig. De most már vagy jó két hónapja, kb. mióta beindult a suli, megcsappant a látogatottság nagyon, és nem is akar javulni.
2022. nov. 4. 01:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, eleve "betelt" az oldal, nem nagyon van olyan kérdés amit valaki ne tett volna még fel korábban, másrészt rengeteg lett az idióta, meg a troll, egyre több, és több, ami miatt a normális, segítőkész válaszadóknak idővel érthetően elegük lesz, és itthagyják az oldalt.
2022. nov. 4. 12:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz, évek óta csökken a látogatottság, ahogy süllyed a színvonal is.
2022. nov. 4. 12:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehetne oldani, de sokat kellene dolgozni vele, és ezt nem fogják megtenni.
2022. nov. 4. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Sztem ennek az oldalnak vege, par evig meg meg mehet ez a lassú szenvedés, aztán megszűnik.

A többseg mar csak beszólogatni, kötözködni jár fel, viszont szöveget ertelmezni sem tudnak.

Más oldalakon meg már sokkal hamarabb kapsz választ, szóval akkor mire is jó ez az oldal?

2022. nov. 5. 02:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én azt láttam ,hogy az utóbb kb 5 évben, rengeteg lett a troll beszólogató.

Egy 8-10 éve még normálisabbak voltak a hozzászólások, de ma már egyből kötözködnek az emberek.

2022. nov. 8. 21:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nincs semmi, amiért érdemes lenne visszajönni ide, én is már csak unalmas óráimban itthonról vagy az irodából írok.

Nagyon ritka az érdemi válasz, és 80%-a csak azért jön fel, hogy levezesse a feszültséget.

2023. márc. 31. 19:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen... mondjuk, lassan lecserélhetnék a szlogent: "Itt kitombolhatod magad!"
2023. márc. 31. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!