Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Itt GyK-n miért nem lehet...

Itt GyK-n miért nem lehet azokat jelenteni, akiktől PM-et kapunk?

Figyelt kérdés

Nem is értem. A kérdezőket és válaszadókat lehet jelenteni, de akik üzenetet küldenek, azokat nem? Privát üzenet, senki sem látja a címzetten kívül, így meglehetősen védve van a küldő (ellenben a kérdéseknél, ahol akárhányan láthatják és jelenthetik). A címzett az egyetlen személy, aki jelenthetné, de nincs ilyen lehetőség.

Igen, hirtelen felindulásból írom, mert kaptam egyet. De közel sem az elsőt és bizonyára nem is az utolsót. Közlekedés kategóriában vagyok jártas, a többiben nem, de garantálom, hogy abban a katiban vannak a legnagyobb nézeteltérések, amik 99%-ban SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEN alapulnak, nem pedig tényeken. És mivel a privát üzenetben teljesen védve vannak, ezért bátran küldenek ilyeneket, mint: "Mekkora egy senki csicska vagy,mielött f*szságokat irsz gondolkozz is te idiota"

És nem lehet jelenteni. Tiltani tudom, jelenteni nem. Nevetséges. Miért vannak az ilyenek védve?

Ui: még csak a cenzúrázás sem működik privátban. Konkrétan nekem itt válaszban cenzúráznom kell azt, amit ő nekem szabadon, cenzúra nélkül elküldhet privátban.

2022. okt. 22. 12:46
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

Az üzeneteket a moderátorok sem látják, ha lenne jelentés ikon, akkor sem tudnák elolvasni.

Készíthetsz képernyőfelvételt és elküldheted a minden lap alján olvasható kapcsolat email címre.

2022. okt. 22. 13:01
 2/6 A kérdező kommentje:

#1 A legtöbb oldalon, legalábbis amiről tudok, ahol privát üzenetet lehet küldeni, ott a jelentés nem egy beszélgetésre/személyre irányul, hanem egy bizonyos üzenetre. Minden üzenet mellett ott van a jelentés gomb és a moderátorok látják azt az üzenetet, de csak azt az üzenetet, a beszélgetés többi részét nem.

Továbbá ez nem válaszolja meg azt, hogy miért lehet privátban cenzúrázatlanul káromkodni. Engem ez annyira nem zavar, sajnos az én szótáramban is elég előkelő helyen van néhány ilyesmi szó, de attól ez még nem normális. Van az oldalon egy tiltott lista, még ha kezdetleges is, ami privátban valamiért nem működik. Privátban úgy anyázik mindenki, ahogy akar.

2022. okt. 22. 13:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Benne van a nevében, hogy ez privát üzenet, ami nem tartozik senkire, csak a beszélő felekre. Te is megteheted, hogy hasonló alpári stílusban visszaírsz neki, következmények nélkül. Ez itt a lényeg. Ha nem akarsz privát üzenetet fogadni, akkor nem olvasd el vagy tiltsd le a küldőt. Nem kell mindenért apucihoz rohanni.
2022. okt. 22. 13:23
 4/6 anonim ***** válasza:
88%

A dolog nem ennyire fekete-fehér.

Személyiségi jog nincs személy(azonosság) nélkül.

Lehet, Kovács Tilda vagyok. Kreálok egy e-mail fiókot Sándor Tódor néven ingyenes szolgáltatónál, ahol semmiféle kontroll sincs.

Itt beregusztrálok ezzel.

Hol van itt akkor valós privétszféra?

Ott kérem, hi valós adatokkal is megtehetem.

A képernyőfelvétel sem törvényes.

A GDPR előtt még lehetett simán megtenni. Én is jeleztem párat.

2022. okt. 22. 13:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy anonim oldalon egy névtelen valakitől bárkitől akárkitől kapott üzenet nem ér annyit, hogy egy törlésnyi időnél többet foglalkozzak vele.
2022. okt. 23. 13:03
 6/6 Noren1989 ***** válasza:
6%
Én bannolni szoktam, ha ilyen fennforgàs van. Működik, én úgy làtom.
2022. okt. 23. 14:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!