Mi az 5. szinthez szükséges eredmény?
Figyelt kérdés
Hány kérdés, hány válasz, hány százalék hasznosság és max hány százalék törölt kérdés/válasz?2022. szept. 11. 10:07
2/9 A kérdező kommentje:
20.000válasz? Hány éve vagy fent?
2022. szept. 11. 10:14
3/9 anonim válasza:
Nem tudom pontosan. Talán 5-6.
4/9 A kérdező kommentje:
Én 5 perce lettem négyes, pedig csak 6 hónapja. Persze ezzel a profillal.
2022. szept. 11. 10:33
5/9 anonim válasza:
Én is ötös lennék, ha nem lenne annyi törölt válaszom :D Voltam már, csak visszaestem négyesbe a törlések miatt
6/9 A kérdező kommentje:
Az k-aki.
2022. szept. 11. 10:49
7/9 anonim válasza:
Én 2010 óta vagyok fent és ötös szintű vagyok. Nem lógok itt sokat, de azért heti szinten válaszolok meg kérdéseket. Nem tudom pontosan mennyi után jár az ötös szint.
8/9 anonim válasza:
Ja és nekem 6687 válaszom van.
9/9 anonim válasza:
Én kb 10 éve vagyok regisztrálva, régen elég sok kérdést írtam, néha most is írok ha olyan van. Válaszolni is szoktam néha ha tudok segíteni, egyébként inkább unaloműzésnek olvasgatok kérdéseket és válaszokat. 5-ös szintű vagyok, hogy hogyan, nem tudom, így dobta a rendszer. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!