Ki lehet itt a modorátor? Nö vagy férfi?
Figyelt kérdés
Szerintem nö.Vélemény?2008. dec. 21. 21:14
1/17 anonim válasza:
Vélemény: Túl sok időt töltesz a gép előtt!!!!!!!
2/17 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha valaki a kérdésre is válaszolna!
2008. dec. 21. 21:55
3/17 anonim válasza:
:)))))))))))))))
Engem még ilyen kérdés nem foglalkoztatott soha.
Pedig ön is sokat vvagyok ezen az oldalon.
A relytélyek kellenek!
4/17 A kérdező kommentje:
Persze lehet azért irsz ilyeneket ,mert te ismered!Én is szeretném megismerni..Nem hiszem el hogy mást nem izgat ,hogy ki lehet a modorátor itt
2008. dec. 21. 21:58
5/17 anonim válasza:
Esküszöm ,nem ismerem!
Amugy is külföldön élek:)
De eddig tényleg nem érdekelt kicsoda.
Szerintem amugy is csapat munka folyik itt,nem hinném hogy egy ember vezeti az egész oldalt.
De üldj e-mailt,hàtha magàn levélben megirjàk neked;)))))))))
6/17 anonim válasza:
Egy párszor olvastam a választ,szerintem is nő.Persze többen vannak az biztos.Bár szerintem minden válaszoló nő,meglepődöm amikor férfira utaló sorokat olvasok.
Lehet azért mert általában női témákban válaszolok?
7/17 A kérdező kommentje:
Az utolsónak üzenem!Nagyon köszönöm végre valaki válaszolt,és nemis akárki!Szerintem is többen lehetnek ,de inkább nök lehetnek.És azt is tudom te kivagy!Csak nem irom ide ki! köszi a választ!
2008. dec. 22. 11:09
8/17 anonim válasza:
9/17 anonim válasza:
Szerintem lehet ö férfi és nö is, többen vannak, elözö voltam, én linkeltem be neked, nem rég kérdezte valaki.
10/17 anonim válasza:
Ki vagyok?!
Nem értelek...Ha azt gondolod én lennék a moderátor akkor ki kell ábrándítsalak.Most KOMOLYAN szted ki vagyok?A frászt hoztad rám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!