Valami felhasználó nem zaklat benneteket állandóan bibliai idézetekkel?
De hogy kapod ezeket? Ilyen gyakran. Valami témába vágó választ írsz?
Mondjuk nekem volt, hogy abszolut nem is vágott a témába a válaszom, meg a kérdés aminél rám írt a térítésével.
11
Dehogy nem olyan téma
Valami lelkis dolgot kérdeztem és arra jött ilyen bibliai térítős válasz,aztán utána hogy adjam meg az email címem küld nekem videókat mert Jehova vár engem stb stb stb
Annyira ultragáz
Ha jó dolgokra koncentrálsz, jókedvű leszel. "A lesújtottaknak minden napja rossz, a jókedvű azonban mindig ünnepel" — állapítja meg a Biblia (Példabeszédek 15:15).
Másrészt ne aggódj szükségtelenül. Sokszor nem is következik be az, amitől félünk. "Soha ne aggódjatok hát a következő nap miatt, mert a következő napnak meglesznek a maga aggodalmai. Minden napnak elég a maga baja" — javasolja a Biblia (Máté 6:34).
Figyelmedbe ajánlom az alábbi rövid online cikkeket:
4. cikk: Sokat számít a szemléletmód
5. cikk: Jobbá teheti az életed – Érzelmi állapot
6. cikk: Hogyan lehetsz boldog? – Egészség és jó hozzáállás
Web: [link]
A Biblia ezt is írja: "Én, Jehova*, vagyok a te Istened, aki arra tanítalak, ami javadra válik. Bárcsak odafigyelnél a parancsaimra! Akkor olyan lenne békéd, mint egy folyó" (Ézsaiás 48:17,18). *A Biblia feltárja Isten nevét: Jehova.
Igen, a Biblia hasznos tanácsokat ad a mindennapi élethez, melyeket ha alkalmazunk, boldog, békés életet élhetünk.
Mit fogsz tenni? Megfogadod a Biblia tanácsait, vagy inkább elveted, mert a Bibliából származik? Érdekel a véleményed.
Tudod mi a poén, kérdező? Hogy engem még érdekel is a téma, spec tök jól esett olvasni amit bemásoltál.
Főleg a második bekezdést szeretem.
De az, hogy itt kéretlenül tolja a térítését ráadásul ezernyi hosszúságban, az engem is bosszant. Ez az erőszakosság.
Mindennek meg van a helye és ideje ugyanis. Ha ilyen témában írok, akkor oké, hogy kapok ilyen üzenetet. De ha valami teljesen más az alaptéma, azért ne mindenből a hitet hozzuk már ki, ne mindent arra sarkítsunk már le.
16
Pontosan ,nagyon jól írod !!!
Egyetértek veled ,pacsi 🖐️🖐️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!