Hogy lehet megtalálni a hasonló kérdéseket?
Lehet, hogy valamit rosszul csináltam, de az 1-es válasz (2022. júl. 31. 21:16) alapján kísérletet végeztem.
Politika » Magyar politika kategóriában Rezsicsökkentés? kérdést írtam be, kulcsszónak is azt adtam meg, hogy rezsicsökkentés.
Eljutottam az utolsó fázisig (Végső ellenőrzés), már csak a Kérdés kiírása gombra nem kattintottam.
És semmilyen hasonló kérdés nem sorolódott fel: [link]
Pedig a kulcsszólista szerint a rezsicsökkentés 421 kérdésben szerepel kulcsszóként, és a kategóriában a kereső a Rezsicsökkentés szóra 33 lapnyi kérdést listázott.
(Nem készítettem bemutatható képet, de ugyanígy nem mutatkozott kérdés, ha Egyéb kérdések » GYIK kategóriában Pontozás? kérdést írtam be, pontozás kulcsszóval. Pedig a kulcsszólista szerint a pontozás 157 kérdésben szerepel kulcsszóként, és a kategóriában a kereső a Pontozás szóra 11 lapnyi kérdést listázott.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!