Csak nálam van belassulva az oldal?
Figyelt kérdés
Minden olyan lassan nyílik meg még a privát üzeneteket is lassan nyitja meg. Más weblapok minden normál tempoban működik.
Nálam van a gubanc vagy másnál is lassú a GYK?
2022. júl. 31. 04:22
1/5 anonim válasza:
Nálam is, hallod mire megnyitotta a kérdést, de hogy még a kommentel írás megnyitása is baromi lassú...nekem is minden más weboldal tökéletesen gyorsan tölt (twitter, pinterest, youtube) kivéve most a gyakori...bár tegnap óta ilyen talán. Van hogy be se jön az oldal és hiba üzentet ad ki de utána bejön de szinte haszálhatatlanul lassan...lehet épp javítanak valamit rajta?
A webhely nem érhető elA(z) www.gyakorikerdesek.hu túl hosszú ideje nem válaszol. néha ezt kapom...
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor valami itt lesz szerver oldalon. :S Lehet valami karbantartás vagy ilyesmi van.
2022. júl. 31. 04:41
4/5 anonim válasza:
Nálam nem volt ilyen panasz, pedig már 5kor is fent voltam olvasgatni.
5/5 anonim válasza:
Bár annyira reggel nem voltam fenn az oldalon, de tegnap több napszakban is igen. És tegnap sem tapasztaltam ilyen problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!