Itt a gyakori kérdéseken miért durvább a cenzúra mint mondjuk a facebookon?
Illetve milyen oldalról van a cenzúra? Mármint nem tűri mondjuk a rendszerkritikát?
Rendkívül károsnak tartom azt a fajta cenzúrat amikor a válaszban olyat ír valaki ami nem tettszik a cenzoroknak, erre az egész kérdésedet törlik pedig fontos dolgot kérdeztél, személyeset.
Hány százalékosan tartod durvának a gyakori kérdések cenzúráját?
Nincs cenzúra az oldalon, moderálás van. Az egyetlen előzetes ellenőrzés és tiltási forma ami jelen van, az a trágárságszűrő.
Ha törölnek egy tartalmat, az nem az alternatív vélemény miatt van, hanem a válasz minősége miatt (provokál, veszekedik, trágár), vagy más alapvető szabályt sért (pl. offtopic hozzászólás, nem a kérdésre válaszol hanem a többi válaszra reagál stb.).
Hát olyan volt már, hogy úgy töröltek kérdésemet, hogy én se értettem feltétlen egyet vele de nem hiszem el, hogy ilyen tömegesen előfordulna, tehát azért itt kíváncsi lennék, hogy mi lehetett az, ami nem tetszett a moderátoroknak olyannyira, hogy az egész kérdést törölték. Egyáltalán mi volt a kérdés? Nem lehet, hogy az is szabályszegő volt, csak a válaszok bejelentése okán jutottak el hozzá?
Mi állt a piros betűs, teljes ablakos üzenetben, ami a kérdés törléséről jött? Miért törölték?
"szerintem ez nem egy 100% annyira egyértelmű kérdés"
Szerinted. Aki nem egy növény szintjén van szellemileg, annak pedig az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!