Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mik azok a témák, amikről jól...

Mik azok a témák, amikről jól jönne egy kategória?

Figyelt kérdés

Pl a nevek.

Vagy a politika rovatba egy ,,Orbán" nevű.

2022. júl. 12. 20:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Kéne egy "Felesleges kérdések amiket csak a pontszám javítása miatt írnak ki" és egy "Felesleges témák amikre semmi szükség de valaki mindig szeret okoskodni".
2022. júl. 12. 20:14
 2/12 anonim ***** válasza:
30%
Például a kovid az jól jönne.
2022. júl. 12. 20:14
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem így is túl sok a kategória, több felesleges is van, mint pl. az anime kategória, azt törölném is, mert ennyi erővel a sok ecetes lábszagos kérdésnek is lehetne külön kategóriája...
2022. júl. 12. 20:29
 4/12 anonim ***** válasza:
96%
A sok normálatlan, funkcionális analfabéta még ezt a kevés kategóriát sem találja meg.
2022. júl. 12. 21:01
 5/12 anonim ***** válasza:
65%
A politika kategóriát úgy ahogy van megkellene szüntetni, mert kb. egy tucat frusztrált, munkanélküli Orbán fóbiás játszótere, akik kihasználják hogy nincsen cenzúra az oldalon.
2022. júl. 12. 23:34
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
Persze. Legyenek még jobban szétbontva a témák. És akkor egy főkategóriába nem fél meg egy óránként jön egy kérdés, hanem egy-egy alkategóriába napi 1-2. Mert akkora nagy a forgalma az oldalnak mostanság...
2022. júl. 13. 06:38
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

5

Ha megszüntetnék a politika kategóriát, akkor eléggé megcsappanna az oldal látogatottsága szerintem. A politika már csak ilyen, sokszor a legjámborabbakból is kihozza az állatot, és igen, megy a mocskolódás ezerrel, de mindkét oldal részéről! A fidesz-szimpatizánsokat sem kell félteni, akik folyton provokálják a többieket, akiket ők libbantaknak meg libernyákoknak neveznek. Nem ismerős?

És igenis van cenzúra az oldalon! De ha valaki normális hangnemben kritizálja a kormányt, nem fogják törölni, még ha neked nem is tetszik.

2022. júl. 13. 09:42
 8/12 anonim válasza:
69%
környezetvédelem, fenntarthatóság
2022. júl. 14. 16:08
 9/12 anonim ***** válasza:
54%
Nyolcas, hát az mindenképpen kéne, hisz' annyi ilyen témájú kérdés van, alig találni meg tőlük a "lehetek-e terhes", "hány buszmegálló van" és "Gyurcsány így, Orbán úgy" jellegű ritkaságokat.
2022. júl. 14. 16:13
 10/12 anonim ***** válasza:
50%

Gyermekmentes kategória. (Nem saját ötlet, valaki a Gyermekvállalásban vetette fel.) Nevek, névadás

Amit én tennék, külön venném a vallást és a valláskritkát a kultúra és közösségből, mert ami ott folyik, az minden, csak nem kultúra. Lehetne külön a vallás és ezotéria. A kultúrában meg színház alkategória.

Ami nekem nagyon zavaró, hogy van külön családi kapcsolatok, kamaszok, kisgyerekekek, iskolák, emberek, munkahelyi kapcsolatok stb. Azokat valahogy össze kéne vonni. Az egyéb kérdésekből meg kiszedni az Önismereti kérdéseket. Itt tényleg csak a humor és a GYIK 🦎 maradhatna.

Valamelyik előző, ha nem érdekel az anime kategória, ne olvasd! Én sem járok a TV műsorok kat-ba.

2022. júl. 15. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!