Mik azok a témák, amikről jól jönne egy kategória?
Pl a nevek.
Vagy a politika rovatba egy ,,Orbán" nevű.
5
Ha megszüntetnék a politika kategóriát, akkor eléggé megcsappanna az oldal látogatottsága szerintem. A politika már csak ilyen, sokszor a legjámborabbakból is kihozza az állatot, és igen, megy a mocskolódás ezerrel, de mindkét oldal részéről! A fidesz-szimpatizánsokat sem kell félteni, akik folyton provokálják a többieket, akiket ők libbantaknak meg libernyákoknak neveznek. Nem ismerős?
És igenis van cenzúra az oldalon! De ha valaki normális hangnemben kritizálja a kormányt, nem fogják törölni, még ha neked nem is tetszik.
Gyermekmentes kategória. (Nem saját ötlet, valaki a Gyermekvállalásban vetette fel.) Nevek, névadás
Amit én tennék, külön venném a vallást és a valláskritkát a kultúra és közösségből, mert ami ott folyik, az minden, csak nem kultúra. Lehetne külön a vallás és ezotéria. A kultúrában meg színház alkategória.
Ami nekem nagyon zavaró, hogy van külön családi kapcsolatok, kamaszok, kisgyerekekek, iskolák, emberek, munkahelyi kapcsolatok stb. Azokat valahogy össze kéne vonni. Az egyéb kérdésekből meg kiszedni az Önismereti kérdéseket. Itt tényleg csak a humor és a GYIK 🦎 maradhatna.
Valamelyik előző, ha nem érdekel az anime kategória, ne olvasd! Én sem járok a TV műsorok kat-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!