Miért van ennyi veszekedés ezen az oldalon?
Mert a vitakultúra nem mindenkinek való.
Nem fejledtek, ám magukon nem is igazán fejlesztenek dolgokat.
Mentalitás, kommunikáció, tisztelet, több aspektusos gondolkodás, empátia, letisztult logika, megfontolt és intelligens szóhasználat, befogadóképesség, filózni elméleti szálakon, több opció,...stb.
Számtalan helyen online és offline is fel-fel szólítom az embereket a viselkedésükre s hogy azt, amit vulgáris szavakkal kifejez, azt át lehet konvertálni intelligens formában is.
Mindez kortól és nemtől független gondot jelent az emberek jelentős részének.
Globális probléma. Számtalan példa van online/offline is.
Már gyermekként se tetszett, hogy az emberek milyenek.
Még kisebb korban még naívan hittem, hogy a felnőttek azért felnőttek, mert tudnak viselkedni, kommunikálni s rendben van szívük lelkük, ám ahogy egyre jobban idősödtem, rájöttem:
Az emberek (felnőttek) zöme lelkisérült, neveletlen gyermekek felnőtt testbe zárva.
Nem tudnak helyén kezelni dolgokat, nem képesek megfelelően helyt állni vagy pl kiállni magukért, nincs önkontrolljuk, nem megfelelő ember felé tesznek dolgokat, elfolytanak dolgokat,...stb.
Rengeteget kell még fejlődniük, kortól, nemtől függetlenül.
S kevés a rendes kivételes személy.
Épp ezért értékelem jobban, azokat a kivételes embereket, akikkel megismertük egymást és barátként, ismerősként éljük életünket ebben a "zöme-züllött" világban. ^^
az 1-es leírta a lényeget, ehhez még hozzátenném, hogy a magyarok többsége felnőtt korában is egy durcás kisgyerek marad, és utóbbi években egyre hangosabbak az egyszerű emberek.
Az oldal felett eljárt az idő, ezért sok normális ember itt hagyta, és maradtak azok, akik trollkodnak meg kötekednek.
Ha felteszek néha egy kérdést, akkor:
- el kell magyaráznom a kifejtést azoknak, akik nem tudták értelmezni
- ignorálnom kell a sok unatkozó wannabe pszichológus irodista nőt, akik kielemeznek, és hozzáraknak a kérdést, hogy "biztos olyan a kisugárzásod"stb.
- szintén ignorálnom kell a kötekedőket, aki megállapítják, hogy "kamu a kérdésem, hiszen nem érhettem biciklivel fél óra alatt a másik városba" (hogy ezt ő honnan tudja az ország másik végéből, rejtély)
-ha félig-meddig hasznos választ is kapok, meg kell néznem más oldalt is, ahol jobban elmagyarázzák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!