Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Itt, a gyakorikérdések.hu -n...

Itt, a gyakorikérdések.hu -n milyen moderáció van?

Figyelt kérdés
Vannak állandó moderátorok, vagy önkéntesek váltakoznak?

2022. jún. 29. 21:01
1 2
 1/17 2*Sü ***** válasza:
83%
Ez nem Pistike Minecraft szervere, hanem egy cég által üzemeltetett oldal, ahol a cégnek moderálási kötelezettsége van. Ezt csak hivatalos formában lehet megtenni, így a moderátorok a cég alkalmazottjai. Elvileg még egyéni vállalkozóknak vagy másik cégnek ki lehetne utalni a munkát, csak ezt akkor fel kellene tüntetni az adatkezelési tájékoztatóban. Milyen ilyenről nincs szó benne, ezért feltételezem, hogy a moderálást kizárólag a cég munkatársai végzik.
2022. jún. 29. 21:24
 2/17 anonim válasza:
90%
Én szívesen bekerülnék közéjük, mert mostanában elég laza lett a trend és szükség lenne kicsit komolyabb rendtartásra.
2022. jún. 29. 23:08
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
Nahat a kis sertodos mod torolte a valaszt ;)
2022. jún. 29. 23:18
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is szivesen lennék modi, mert nekem meg meló kéne... :)
2022. jún. 30. 00:24
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg állandóak
2022. jún. 30. 12:49
 6/17 anonim ***** válasza:
A gyakorlatban amit sokan jelentenek, azt törlik; amit nem, azt nem. Ehhez nem kell(ene) moderátor, simán lehet(ne) automatizálni.
2022. jún. 30. 19:21
 7/17 anonim ***** válasza:

6-os nem értek egyet veled, hogy ezt automatizáljuk...

Az, hogy "sokan jelentik" az még pont, hogy nem jelenti automatikusan azt, hogy az szabálysértő, vagy törölni kéne.

Múltkor egy Facebook-csoportban (város csoportja) is találkoztam egy ilyennel. Töröltek egy bejegyzést, a posztoló utána feltette, hogy miért törölték, és az admin - szakmai indokok helyett - csak ennyivel indokolta, hogy "túl sokan jelentették"...

2022. jún. 30. 19:25
 8/17 anonim ***** válasza:
Ha mindenki törölve lenne akit jelentünk, akkor 2 óra alatt kiürülne az oldal :D
2022. jún. 30. 19:25
 9/17 anonim válasza:
Én kérek egy moderátort, hogy keressen már rám. Szívesen takarítanám az oldalt :)
2022. jún. 30. 19:31
 10/17 anonim ***** válasza:

"az admin - szakmai indokok helyett - csak ennyivel indokolta, hogy "túl sokan jelentették"..."

Namost akkor gondolkodjunk! Vagy ezen a kócerájon

11 234 355 kérdés

naponta 1 500 új kérdés

68 658 342 válasz

naponta 13 300 új válasz

1 456 877 regisztrált tag

Szerinted a modiknak van arra ideje, hogy végigolvasgassa a kérdésekhez írt válaszokat, értelmezze az összefüggéseket, hogy ki kit küldött el az anyjába, de közben azért még volt a válaszában 3 mondat ami releváns volt, tehát mégis hagyni kéne, stb. stb. Ha 90 óra lenne egy napban, akkor sem érnének a végére sosem.

Ha a válaszoló baromságot írt, anyázott, stb, akkor viselje el ha törlik. Ez nem csak a gyakorira vonatkozik.

2022. jún. 30. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!