Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mit lehet tenni, hogy végre...

Mit lehet tenni, hogy végre eltűnjenek a Gyakoriról a destruktív kommentelők és normális legyen újra a színvonal?

Figyelt kérdés

Látható, hogy a 5-10-15 évvel ezelőtti Gyakoris kérdésekre normális válaszokat tudtak adni az emberek. Az utóbbi időszakban már lassan minden kérdés alatt olvasható valami romboló válasz, rossz ránézni. Legtöbbször a kérdezőnek szólnak be/kötnek belé, vagy egymással veszekednek a kommentelők módon. Tiszta "állatkert" lett az oldal.

Több különböző topicot olvasok, általános a tendencia. Régóta vagyok tag, de elment a kedvem emiatt a gyakori látogatásától.

Tervez a Gyakori szigorú moderációt, hogy az oldal újra a régi színvonalat tükrözze?

2022. jún. 10. 23:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
59%

#6: ilyen klasszikusokra gondolsz?

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ke..

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ke..

Mivel a jelentés után sem történt semmi, és a moderáció jóváhagyta, gondolom semmi kivetnivaló nincs az alábbi üzenetben, vagy úgy a fenti kérdések üzeneteinek tömkelegére és sokszoros szabályszegésekre.

Külön kiemelem, hogy ez n̳e̳m̳ ̳a̳z̳ ̳é̳n̳ ̳v̳á̳l̳a̳s̳z̳o̳m̳, nézőpontom vagy véleményem, hanem valaki másét 𝙝𝙞𝙫𝙖𝙩𝙠𝙤𝙯𝙤𝙢 𝙗𝙚, az első link #284-es válaszát:

"Nincs ember a Földön, aki nálam jobban utálnà, rühellené a rohadt, aljas terveket. Ezek nem emberek. De az állat is különb náluk. A gyomrom szó szerint felfordul, mihelyt meglátok akár egyet is, hogy rohadna meg az összes. Kivétel nélkül,mindet ki kellene irtani. Nincs normális cigány, kijön belőlük a szemét vér, hiába alakoskodnak előbb - utóbb. Aki meg itt éljenzi őket, annak megnézném a pofáját, amikor a gyerekét megerőszakolja, megveri, kirabolja egy ilyen utolsó ócska söprdék. Bár mind eltűnne reggelre."

2022. jún. 11. 10:12
 12/21 anonim ***** válasza:
Update: az utolsó válasz óta voltak törlések, úgyhogy megvan az a moderáció. Csak azt a jelenséget nem értem, hogy amikor kiírnak egy szabálysértő kérdést és jelentem, akkor nem történik semmi és ignorálják. Majd néhány nap/hét múlva belinkelem, hogy ezt valamiért nem törölték, majd másnapra eltűnik, ahogy kell. Tehát mégis csak törölni kellett volna, de csak azután történik meg, miután rámutat valaki, hogy nem úgy moderálnak ahogy kellene. Ez mindenkinek kínos.
2022. jún. 13. 19:09
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Objektív, a részlehajlást mellőző moderációra lenne szükség. Olyan moderátorokra, akik ránézésre el tudják dönteni, hogy egy kérdés kamu-e, kisgyerek írta-e, akinek nincs keresnivalója az oldalon, vagy akár azt, hogy a kérdés vagy a válasz jogszabály- vagy törvénysértő-e. De ilyen sosem lesz, mert a moderátorok nem rendelkeznek azokkal az abilitásokkal, amik mindezek kiszűréséhez szükséges. Valószínűleg csak középfokú végzettséggel rendelkeznek, az általam leírtakhoz meg erősen felsőfokú tanulmányokra, magas intelligenciára, fejlett helyzetfelismerő és problémamegoldó készségre van szükség. Na most aki ezekkel rendelkezik, az nem megy el moderátornak egy fórum szerű oldalhoz, hanem valami sokkal jobb munkája van. Szóval ebben biztosan nem lesz változás, a kör bezárult.
2022. jún. 15. 08:34
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
13: jó a konklúziód. Marad minden.
2022. jún. 15. 09:35
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én csak annyit mondok, kicsit már sok, ami az oldalon folyik, a kötekvés durva szintje. Tehát, lehet, hogy tartok egy kis szünetet, hátha eltakarítják a trollokat.
2022. jún. 15. 20:27
 16/21 anonim ***** válasza:
Rejtsd el a neved. A legagresszívebb trollok megkerülik a tiltást, úgyhogy ők nem fognak eltűnni.
2022. jún. 15. 20:31
 17/21 anonim ***** válasza:
Hmm, na jó, rendben, legyen úgy. Köszönöm a segítséget. De, csak ideiglenes ideig rejtem el.
2022. jún. 15. 21:23
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Pont úgy találtam ide, hogy én is ezt szerettem volna kérdezni, de előbb picit visszaolvastam.

Egész egyszerűen tragikus a válaszok színvonala.

Én már ritkán kérdezek, de a legritkábban tudnak normálisan válaszolni.

Pár órája egy edzésmódszertanról kérdeztem és egy illető egy másik kategória őrültjével azonosított és rám támadt. Ha nem ismerem a másik kategóriabeli illetőt, nem is értettem volna, mi a baj. A rám támadó okoska meg szerintem nem is ismeri azt az edzésmódszertant...

Mások kérdéseit olvasva ugyanazt tapasztalom, mint ez a kérdező.

Ki kellene vágni az olyanokat, akik csak a kérdéseket és a kérdezőket tudják ekézni. Amúgy minden kérdés érdekes, ha normális válasz érkezik rá. Illetve ha valós problémákra normálisan válaszolnának az emberek, akkor nem lennének egy személy által ugyanarról többször is feltett kérdések.

A Quora miért tud jól működni?

Amúgy a buszmegállós kérdések igenis érdekesek.

2022. jún. 19. 17:33
 19/21 anonim ***** válasza:
51%

Amíg a gumicsónakkal Alaszkába típusúvkerdesekből heti tucat van, addig senki ne csodalkozzon a színvonalon.

Nem is beszelve az at lehet-e erni autóval 3 óra alatt ... büssüről kazsokra... ill 30 szomszedos település vonatkozasaban ugyanez.

2022. jún. 19. 17:40
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek_..

Például itt ez a válaszoló normális?

Ok, esetleg van trollkérdés is. De a normálisokra, tökérdekesekre miért nem lehet válaszolni?

Én már válaszolni se szoktam, mert minden kérdés alatt a kérdező van bántva undorító módon.

2022. jún. 19. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!