Gyávult az oldal?
Mondjuk tegyük hozzá, hogy sok kérdésre meg nyitottabb már az oldal.
Pl régen, ha kiírtad, hogy leszbikus vagy és párt keresel vagy magányos vagy és haverokat keresek Pesten, törölték. Most ott van erre az ismerkedés kategória.
Menj be a humor kategóriába. Amit ott látsz most, azt 10 évvel ezelőtt csípőből törölték volna.
Amit meg most törölnek azt sokszor okkal törlik.
Pl volt régen egy cikk, hogy asszem valami terrorista szervezethez akart 2 felhasználó csatlakozni és a GYIK-n leveleztek privátban, az egésznek a kiindulópontja pedig egy kérdés volt, ami alatt összeismerkedett a két felhasználó.
A Gyakorinak pedig óvatosnak kell lennie ezzel, mert arra is figyelniük kell, hogy a kérdések ne vezessenek hasonló konzekvenciálhoz, meg ahogy írtam, nekik is sok munka, ha egy kérdéssel ennyit kell foglalkozniuk, mert mindenki trollkodik alatta vagy egymásnak esik.
Ugyanúgy ott vannak az öngyilkosos kérdések. Régen is törökték, most is. A Gyakori nem foglalkozik ezzel, ez az indok. És jogosan teszi. Főleg azért is, mert attól, hogy a kommentszekcióban mindenki lebeszélné a kérdezőt az öngyilkosságról, privátban bíztathatja valaki erre őt, adhat tanácsokat.
Vagy, ami mégrosszabb, megszervezhetik a csoportos öngyilkosságukat.
És, ha kiderülne, hogy Zsuzsi, Gigi és Klári együtt haltak meg és a Gyakorin leveleztek erről, privátban, ott tárgyalták meg azt is, hogy hol találkozzanak és hogyan halnak meg majd - abból akkora botrány lenne, hogy a Gyakori is megüthetné a bokáját, a hírnevéről nem is beszélve.
Folyamatosan zuhan a színvonal.
Egyre több az érzékeny virágszál, aki minden normális kérdést provokációnak tart, és ha sokan jelentik, általában törlik is.
Egy csomó normális válaszom is törölték, gondolom, az is érzékenyen érintett pár a embert.
Bezzeg a sok offoló félnótást, aki idejár levezetni a feszültséget, mert az utcán pofán vágnák, nem törlik.
18-as vagyok.
hát kaptam üzenetet, mely szerint én vagyok vmi pee fétises, hát nem, ahogy Balázska sem vagyok, amivel már meggyanúsítottak.
de köszönöm, h igazolták is, amit írtam: egyre több a buggyant ember itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!