Milyen emlékezetes eseményei, korszakai voltak ennek a honlapnak?
Olyan jellegzetes történésekre, trendekre gondolok, amik egyfajta belsős poénjai voltak a honlapnak. Olyan események is szóba jöhetnek, amiknek a honlapon kívül is következménye volt.
Néhány példa, amire emlékszem:
- Valaki egyszer egy szélsőséges szervezethez akart csatlakozni, gyakorin kért ehhez segítséget. Rendőrségi ügy lett belőle, ha jól emlékszem még újságcikkek is beszámoltak róla.
- 2012.12.21. körül az ezotéria rovat tele volt reptoid invázióval kapcsolatos kérdésekkel. Ezek nagy része csak trollkodás volt, de egy kisebb hányaduk komolyan gondolta.
- A badacsonyi görényember és a mátranováki fanyűvő. Ezek a lények annyira felkapottak lettek, hogy televíziós riportok is készültek róla. Egy idő után már megszámlálhatatlanul sok fantázialénye lett a gyk-nak, amiket külön honlapokon rendszereztek (loú, budapesti bölényember, krixkraxiak, stb).
- Bojlerezés.
- Valaki az állatos kategóriában mindig leírt egy képzeletbeli harcot 2 állatfaj között, majd megkérdezte, ki nyerne.
- 404 nevű felhasználó űrlényekkel kapcsolatos beszámolói.
- Szürreális, terhességgel kapcsolatos kérdések tömege volt jellemző egy bizonyos időszakban.
#10 na igen, mennyire átlátszó, hogy mindegyik fiók vagy 75%-os, vagy 30%-os.
Engem mondjuk marhára nem érdekel ez a hasznos-nem hasznos értékelés, még ha a trollokat nem nézzük, akkor is sokan érzelmi alapon használják ezeket a gombokat. Ez inkább tetszik-nem tetszik, nem pedig hasznos-nem hasznos, át kéne nevezni :D
De én téged sem értelek.
Én pl. sosem nézem mennyire lettek értékelve a válaszaim. Annyira nem érdekel.
A titka, hogy csak lazán, szabadidő-töltésére kell használni az oldalt, nem ennyire ráfüggve.
Már elnézést.
Oké, mondjuk egy kettes szintig vissza csúsztatva már komoly tényleg a szitu, mert ott már a válaszolási limit is megvan azt hiszem, de afelett szerintem semmi gond.
Mondod ezt ugye négy és fél pipával.
Elhiheted, hogy ha két pipás lennél, és gyakorlatilag senki se hinne el itt neked semmit, akkor jobban zavarna a dolog.
13, én csak akkor nézem a pipákat ha azt akarom nézni hpgy ugyanannak a válaszolónak írok-e vissza.
De sosem itélem el az alapján, hogy 2 vagy 4 pipája van.
Lehet új felhasnáló, tök okos és most lépdel fel az ötösig és épp a kettesnél van. Nem vonom kétségbe amit ír csak mert 2 pipája van.
Nem, ilyen nincs.
Az újak magas %-kal indulnak.
Akinek pedig alacsony, annak mindig oka van!
Vagy durván kitoltak vele (de ez nagyon ritka), vagy magának köszönheti.
15, a lényeg, hogy sosem úgy nézem a pipáit, hogy ő bizony nagyon nagy butaságokat ír, mert kevés a pipája és nem fogom komolyan venni.
Minden felhasználót aki értelemsen ír annak a hozzászólása hasznos lesz nekem, ha trollkodik, offol, akkor nem érdekel, nem mondom azt, hogy bár trollkodik, de 5 pipája van ezért komolyan veszem, azt se mondom, hogy tök jól hangzik amit ír, de biztos butaság, mert 2 pipája van.
Csak annyira nézem a pipákat, hogy lássm, ugyanaz a felhasználó írja vagy nem, a többi nem érdekel.
Ez nagyon kiváló szemlélet, ha te mindent tudsz.
De ez egy kérdező oldal.
Ezt csak úgy itt hagyom. Nézzétek emg, ha ezt ma tenné ki valaki, egyből jönne a töbi felhasználó, hogy troll, kamu, idétlen. Régen meg segítettek. :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ke..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!