Ilyen esetben kiírhatom újra a kérdést?
Inkább ne kísértsd a modikat szerintem.
Én várnék pár napot, és tejesen átfogalmazva, általánosságban próbálnám megkérdezni újra.
Írj a moderátoroknak emailt és kérdezd meg, hogy mivel szeretnél választ a kérdésedre, finomabban megfogalmazva újra kiírhatod-e.
Mi a kérdés? Segíthetünk átfogalmszni, hogy ne legyen trágár.
"elég bunkón fogalmaztam egy személyről"
Bennem inkább az merült fel, hogy közszereplő volt-e a személy, akiről írtad a kérdést? Mert ha nem, akkor nem említheted a nevét személyiségi jogok miatt. Ha pedig igen, akkor viszont elvileg nem tilos rosszat írni róla. Hacsak nem trágárul írtál ki valamit, az lehet még szabályszegő.
De ha mégis közszereplő, akkor kiírhatod újra a kérdést, normálisan megfogalmazva.
#5 vagyok
És indoknak mi jött, a teljes ablakos, törlésről szóló üzenetben?
Esetleg még provokatívnak gondolhatta a kérdést a moderátor (főleg, ha politikusról szólt a kérdés), attól függően hogy hogyan volt megfogalmazva maga a kérdés, milyen volt a többi állítás, volt-e hozzá kifejtés, stb.
Ha nem állt fenn ilyesmi, akkor csak simán túlbuzgó volt/rossz napja volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!