Mi volt az első kérdés, amit Te feltettél a gyakorin?
Figyelt kérdés
Örülnék, ha a körülményekről (kor, nem, regisztráció oka) is írnál.2022. máj. 3. 14:43
1/9 anonim válasza:
Attól és azért anonim ez az oldal, hogy ilyen személyes dolgokat ne ossz meg mással. Rossz felületen érdeklődsz, a többség aki itt van úgy használja az oldalt, hogy ne derüljön ki róla semmi.
2/9 anonim válasza:
Még 1,5 éves koromban véleltlenül ráesett a cumisüvegem a billentyűzetre és sikerült kiírnom azt a kérdést hogy 2jlp 49pö2coh gü395öhg4
3/9 A kérdező kommentje:
És, hasznos válaszokat kaptál?😅
2022. máj. 3. 17:39
4/9 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan meg lehet válaszolni, hogy mi volt az első kérdés, amit írt az ember. Én is csak azért nem teszem, mert már konkrétan nem emlékszem rá, sok kérdést írtam az idők során. De a személyes kiléte attól még nem fog kiderülni.
Körülmények: 23 éves vagyok, férfi, 4 éve regisztráltam, és azért, hogy néha unalmamban kérdést írjak ki (valósat és kitaláltat egyaránt), illetve másokat segítsek válaszokkal, olyan témákban, amihez értek.
5/9 anonim válasza:
Esküvőnkre készültünk, azzal kapcsolatban keresgéltem, és ide hozott a net. Olvasgattam, majd regisztráltam. És kérdeztem is a témával kapcsolatban. 35 éves voltam, több mint tíz éve.
6/9 anonim válasza:
#1 Te miről beszélsz? Milyen személyes dolog az, hogy mi volt az ember első kérdése? A korát, nemét is megosztja itt egy csomó ember...
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Asszem az ukrán háború zaklatott fel, akartam találni beszélgető partnereket. A politika téma itt jól pörög, van egy csomó értelmes arc, nemcsak trollok .
9/9 Menőcsajszi72 válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!