Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Milyen szabályt szegtem meg,...

Milyen szabályt szegtem meg, ami miatt törölték a kérdésemet?

Figyelt kérdés

Tegnap feltettem egy kérdést, amiben azt kerdeztem meg, tudna e valaki segíteni egy linkkel, amiben egy bizonyos filmet meg tudnánk nézni (gyereknek kötelező), mert a neten csak olyat találtunk ami több részletben van fent, és nem hiánytalanok a részek...

Én nem népszerűsitettem semmilyen weboldalt.

Erre most látom, hogy itt több kérdésnél is kap a kérdező linket.

Milyen szabályt szegtem meg én, mert nem tudok rajonni.

2022. ápr. 1. 20:55
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen a segítséget. Mostmar legalább értem mi történt. Ment a zöld kéz mindenkinek.!
2022. ápr. 1. 21:15
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
A videa.hu-n is erdemes szetnezni. Sok olyan film van fent naluk, ami youtube-on nincsen.
2022. ápr. 1. 21:16
 13/25 A kérdező kommentje:
Köszi szépen neked is. Mindegy, már megneztuk tegnap részletekben. Egy részt nem találtunk meg, de talán nem tragédia, azt elolvastuk.
2022. ápr. 1. 21:17
 14/25 qkker1 ***** válasza:
66%
Kérés volt?
2022. ápr. 1. 21:21
 15/25 qkker1 ***** válasza:
69%

"Ez nem kérdés, hanem kérés az olvasók felé"

Esetleg valaki jelentette.

2022. ápr. 1. 21:22
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha kötelező olvasmányról van szó, akkor a neten nagyon sok zanzásított kivonatot találni, amik hasznosabbak lehetnek, mint a filmek (gyorsabban túl lehet lenni rajtuk, és megvannak bennük azok a részletek, amik kellenek az órán).
2022. ápr. 1. 21:25
 17/25 A kérdező kommentje:

Igen, lehet hogy kérés volt...nem tudom megállapítani.

A kérdés úgy szólt, hogy "hol tudnánk megnezni egy filmet egyben?" ez kérés vagy kérdés??

Igen, lehet hogy zanzasitottat kellett volna néznünk, mert végigszenvedtuk a gyerekkel, de egyikünket se igazán kötött le. 😂

2022. ápr. 1. 21:28
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez kérdés, nem kérés, az akkor lenne, ha úgy fogalmaztál volna, hogy tudnátok-e segíteni vagy hasonló.

OFF: milyen olvasmányról van szó?

2022. ápr. 1. 21:32
 19/25 A kérdező kommentje:
Kőszívű ember fiai. 🥴
2022. ápr. 1. 21:34
 20/25 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 1. 21:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!