Hányszor fogadtad meg, hogy nem jössz fel erre az oldalra többet?
Figyelt kérdés
én vagy 50x tuti, az állandó civakodás egymás közt nagyon elvette a kedvem az oldalról. Legfőképpen azt utálom, mikor egy kérdésre valaki azt írja válasznak, hogy ilyen kérdés már volt olvasd el azokat... hiszen ez a gyakorikérdések.hu- miért ne lehetne 100x is kérdezni ugyanazt. Legszívesebben a régi kérdéseket olvasom, mert se válaszolni nem merek már és lassan kérdezni sem! :-(2010. szept. 14. 15:41
11/12 anonim válasza:
én is megfpgadtam már jópárszor,mikor egy-egy kérdésemre ertelmetlen/lekezelő választ kaptam,na de aztán mégis visszatértem,mert volt olyan dolog amit meg szerettem volna tudni,és aztán már ittragadtam megint :D
12/12 anonim válasza:
Hú, nagyon sokszor. Főleg azért, mert függő vagyok, és nem kis időmet pazarlom el a gép előtt ülve.
Aztán megfogadtam, ha benne leszek az első ötvenben, nem járok fel. Most 49. vagyok, és mégis itt lógom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!