Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Titeket is zavar ez az alulról...

Titeket is zavar ez az alulról feljövő reklám sáv itt a GyIK en ami eddig nem volt?

Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar, hogya toszba lehetne ezt kiktatni?
2022. márc. 28. 20:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
36%
2022. márc. 28. 20:29
 2/14 anonim ***** válasza:
24%

Soha nem láttam így nem zavar. Kiwi böngésző + ublock. Semmi reklámot nem látok. Ha rá lennék kényszerítve arra hogy mellőzzem a reklám blokkolómat akkor mellőzném az oldalt is.

Csak ugye én nem trollkodni járok fel meg kötekedni. Így nem is adok munkát a modiknak viszont 1 normális felhasználó elvesztése árthat az oldalnak is, mert ha sok 1-1 normális elveszlik az fog feltünni, hogy nő az idióták száma.

(Ugye nem mindegy hogy 100 válaszból van 1 troll vagy 50ből 1 vagy 25 ből 1)

2022. márc. 28. 20:31
 3/14 A kérdező kommentje:

igazatok van:)

Fel is raktam az adblockert a böngészöre

és már nem is idegesít

kösz:)

2022. márc. 28. 20:40
 4/14 anonim ***** válasza:
37%
Engem is nagyon zavart. Hálás köszönetem az első válaszolónak! :)
2022. márc. 28. 20:59
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Aztán ha bezár a gyakori, mert nem tudják finanszírozni akkor meg sír majd a szátok.
2022. márc. 28. 21:08
 6/14 anonim ***** válasza:
36%
Androidra van vmi blocker? Amit az elso linkelt annak mukodnie kene telon is?
2022. márc. 28. 21:22
 7/14 anonim ***** válasza:
22%

Amit a #2 ben írtam az fix működik. Kiwi böngészőben bármilyen chrome áruház beli bővítményt felrakhatsz.

2022. márc. 28. 21:27
 8/14 anonim válasza:
68%
Fú engem bszottul irritál telefonról, arra is van valami megoldás? Mert az egyes linkje gondolok asztali gépre van, legalábbis nekem semmi nem történt telefonon Chrome-ban, ugyanúgy feljön.
2022. márc. 29. 22:44
 9/14 anonim válasza:
64%
Nagyon zavar, undorító megoldás, az ilyesmik teljesne elcseszik a user élményt. Mióta ez van, 10 perc után idegrohamot kapok pedig régebben sokkal hosszabban böngésztem az oldalt.
2022. márc. 31. 21:27
 10/14 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon zavar. Szerintem ez már túlzás, mióta megjelent, sokkal ritkábban látogatom az oldalt, és valszeg hamarosan abba is hagyom. Én régebb sokat voltam itt, és fizetnék is azért, hogy ne legyenek reklámok, de sajnos ilyen opció nincs.
2022. ápr. 1. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!